Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van
thumbnail
Programma’s

Herinneringen

Zaken die je niet mag vergeten, zet je in Herinneringen. Zo heb je takenlijstjes altijd bij de hand!

Lees verder na de advertentie

Een lijstje met achterstallige klusjes. Een lijstje met boodschappen die je nog moet halen. Een lijstje met cadeau-ideeën. Een lijstje met dingen die je nog moet doen op je werk. Mischien zelfs een lijstje met daarop al je lijstjes. Heb je ook overal lijstjes voor? Dan is de app Herinneringen er een om uit te proberen!  

Herinneringen

Uiteraard kun je met Herinneringen je leven in takenlijsten organiseren – compleet met einddatums, notities en geheugen­steuntjes. Taken kun je op een eenvoudige manier toevoegen. En zo nodig voeg je er dan ook een bijlage aan toe. Ook gegroepeerde taken en lijstjes behoren tot de mogelijkheden, evenals tags (trefwoorden) voor meer structuur. En niets is natuurlijk fijner dan alle taken een voor een af te strepen! Of om ze toe te wijzen aan iemand anders, dat kan natuurlijk ook.

Functies

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Enkele belangrijke functies van de app Herinneringen zijn:

  • Lijsten en notities: Je kunt meerdere lijsten maken om verschillende categorieën van taken te organiseren. Binnen elke lijst kunnen notities worden toegevoegd, gewijzigd of verwijderd.
  • Prioriteit: Taken kunnen worden voorzien van prioriteitsetiketten, zoals ‘hoog’, ‘normaal’ of ‘laag’, om de urgentie ervan aan te geven.
  • Deadlines en meldingen: Gebruikers kunnen deadlines instellen voor hun taken en ervoor kiezen om meldingen te ontvangen om ze op de hoogte te houden van naderende deadlines.
  • Herhaalde taken: Voor periodieke of terugkerende taken kun je herhalingsmeldingen instellen, zoals dagelijks, wekelijks of maandelijks.
  • Notities en bijlagen: Gebruikers kunnen notities en bijlagen toevoegen aan hun taken om extra informatie te verstrekken.
  • Slimme suggesties: De app kan slimme suggesties aanbieden op basis van contextuele informatie, zoals locatie of tijd, om gebruikers te helpen hun taken bij te werken.
  • iCloud-synchronisatie: De Herinneringen-app maakt gebruik van iCloud om taken en lijsten te synchroniseren tussen verschillende Apple-apparaten , dus herinneringen die je toevoegt op je iPhone vind je ook terug op de Mac en vice versa.