Terug naar Lees tientallen gratis boeken in de VakantieBieb
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Lees tientallen gratis boeken in de VakantieBieb

Door Laura Grootaarts1 juni 2017 15:412 min. leestijd0

Ga jij niet meer naar de bieb? Maakt niet uit, de bieb komt gewoon naar jou. Ieder jaar openen de Nederlandse bibliotheken de VakantieBieb en de tientallen digitale boeken die je in deze app aantreft, staan garant voor uren leesplezier. Ideaal voor op vakantie; hoef je geen extra koffer meer mee te slepen voor je leesvoer. Sinds vandaag zijn er weer boeken te vinden in de VakantieBieb.

VakantieBieb

VakantieBieb: echt leuke boeken

Deze app lijkt te mooi om waar te zijn. De VakantieBieb is gratis te downloaden in de App Store – ook als je geen lid bent van de bieb (wel moet je je eenmalig registreren met je e-mailadres). De boeken zijn ook buiten Nederland te downloaden en er zijn allerlei instellingen die je het lezen gemakkelijker maken, van een nachtmodus tot een dyslexie-lettertype aan toe. Maar het belangrijkste van alles: het aanbod is echt leuk. Geen rechtenvrije opwarmertjes uit achttien-nogwat, maar een veelzijdig en behoorlijk recent aanbod van titels die je deze zomer sowieso tegenkomt op het strand.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Vakantiebieb lettertype

Vandaag geopend met jeugdboeken

De VakantieBieb is geopend op 1 juni, met dertig jeugdboeken. Op 1 juli worden daar nog eens dertig boeken voor volwassenen aan toegevoegd. Een greep uit de titels? Hittegolf van Suzanne Vermeer; Ik, Zlatan van Zlatan Ibrahimović en Neem een geit van Claudia de Breij. Voor de jeugd is er onder meer Nooit de buren bijten van Paul van Loon en Verdacht van Carry Slee – maar als volwassene lees je die boeken stiekem ook, niemand die het aan je iPhone afziet.

Wil je alle boeken in de app lezen, dan heb je daar nog een flinke kluif aan: op 31 augustus sluit de VakantieBieb zijn deuren weer. Vanaf die datum kunnen we weer uitkijken naar een nieuwe zomervakantie, met een dosis nieuwe boeken.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar