Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Thinkdrop 2: je externe geheugen

Auteur: Maurice Snijders
0 reacties
thinkdrop


Lees verder na de advertentie

Heb je wel eens spontane ideeën of gedachten die je niet wilt vergeten? Dan kun je ze natuurlijk in een notitie-app noteren, maar het kan makkelijker en doeltreffender. De app Thinkdrop 2 is er namelijk speciaal voor gemaakt. Bovendien is het niet eens noodzakelijk om je idee te typen, je kunt namelijk ook een audiomemo toevoegen, of een foto.

thinkdrop instellingen

Maak je hoofd leeg

In het huidige informatietijdperk zijn er enorme veel dingen die je aandacht opeisen en je hersenen in beslag nemen. Ideeën en gedachten die spontaan bij je opkomen, zijn al even snel weer verdwenen. En pogingen om ze weer terug te halen resulteren vaker wel dan niet in ergernis, afleiding en in het ergste geval stress. De app Thinkdrop 2 kan je hierbij helpen. Het opslaan van je geweldige ideeën was nog nooit zo snel en zo gemakkelijk.

Privacy in Thinkdrop 2

Je ideeën zijn in de app net zo veilig als in je hoofd, omdat ze uitstekend worden versleuteld. En voor meer gebruiksgemak kun je Thinkdrop 2 vergrendelen met Face ID. De app bevat statistieken en inzichten om je te helpen jezelf beter te begrijpen. Thinkdrop 2 gebruikt zelfs stemherkenning wanneer je je ideeën als audio opneemt en dankzij machine learning kun je zien of je gedachten positief, neutraal of negatief zijn. Voor extra privacy is het mogelijk om in te stellen dat je gedachten na een bepaalde tijd automatisch worden verwijderd.


kooptip

thinkdrop nieuw

Functionaliteit

Het vastleggen van je ideeën gaat snel en eenvoudig. En het bewerken van je eerder genoteerde ideeën is al even gemakkelijk. Er is een praktische zoekfunctie aanwezig en belangrijke ideeën kun je markeren (pinnen), zodat je ze altijd snel weer bij de hand hebt. De app heeft zelfs een Twitter-knop, zodat je je beste ideeën met een druk op de knop met de wereld kunt delen.

Thinkdrop 2 is beschikbaar voor iPhone en iPad. De app is gratis, maar je kunt voor 2,99 euro per maand of 24,49 euro per jaar een abonnement nemen. Als abonnee krijg je meer statistieken en inzichten, en is iCloud-synchronisatie tussen al je Apple-apparaten mogelijk.