Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews Notities

RoWrite Smart Writing Pad: slim notitieblok

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Rowrite


Lees verder na de advertentie

Een pen met inkt en een vel papier: het blijft stiekem de fijnste manier om aantekeningen te maken. Je schrijft af en toe mee, legt verbanden met pijlen, markeert met de markeerstift en als het even saai is teken je op de achterkant een olifant. Ze zijn alleen lastig te delen en je raakt ze gemakkelijk kwijt. Dit maakt het verleidelijk om je Mac erbij te pakken, maar RoWrite kan ook een oplossing zijn.

[product rowrite open]

RoWrite Smart Writing Pad: digitaal notitieblok

Het digitale notitieblok combineert het beste van het schrijven met pen en papier en het typen met de Mac. Je schrijft je notities gewoon zoals je dat vroeger in de schoolbanken deed – alleen dan met onder je notities een speciaal scherm. Dit scherm digitaliseert alles wat je op het normale vel papier hebt gekladderd.

In real-time zie je je schrijfsels en tekeningen terug in de app. Dit is zeer nauwkeurig en door de drukgevoelige sensoren zie je het ook terug als je wat harder of zachter drukt. Je kunt er ook voor kiezen om het in de app juist anders te laten weergeven. Je verandert bijvoorbeeld de kleur, je laat het weergeven als de streken van een potlood of penseel, of je past de lijndikte aan.


kooptip

RoWrite kan ook je handgeschreven schrijfsels omzetten naar getypte tekst (en doet dat erg goed), maar helaas alleen bij de Engelse en Chinese taal. Leuk is dat je ook een video kunt maken van je notitie, waarbij je versneld ziet hoe je tot het eindresultaat kwam. Voor wie niet weg wil van de ervaring van een gewone pen op papier én gebruik wil maken van de digitale middelen, is RoWrite een notitieblok om te markeren.

Wil je dit notitieblok winnen? In iCreate 106 geven we er een weg!

 

Pluspunten

  • Zeer nauwkeurig
  • Werkt ook met papier van standaard A5-formaat

Minpunten

  • Ondersteunt bij het omzetten naar getypte tekst geen Nederlands