Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews Apps

Review: CR7Selfie – maak een selfie met shirtless Cristiano Ronaldo

Auteur: Arjan Kropman
1 reacties


Lees verder na de advertentie

Afgelopen WK smeet hij nog een microfoon van een verslaggever in de plomp, omdat hij genoeg had van alle aandacht die hij krijgt. Vanaf vandaag garandeert Cristiano Ronaldo dat iedereen die dat wil met hem op een selfie mag. Hij trekt er zelf zijn shirt voor uit!

Cristiano

Met Cristiano op de foto

Het klinkt te mooi om waar te zijn en als je verwacht dat iedereen echt live met de superster en halfgod op de foto mag, dan kom je ook bedrogen uit. Al staat CR7 (zijn bijnaam) erom bekend dat hij meestal niet moeilijk doet wanneer iemand een zelfkiekje met hem wilt maken (zeker wanneer er ook nog wat camera’s op hem gericht staan, is hij zo mak als een lam), is het niet te doen om met iedereen op de foto te gaan. Daar heeft Cris nu iets op bedacht. Met de app CR7Selfie kun je een selfie maken waarbij je samen met de Real Madrid-held op de foto komt. Zo kan de ster iedereen verblijden zonder uit zijn personal gym te komen.

Cristiano


kooptip

Voor je gaat mopperen over de inhaligheid van Ronaldo; de app kost 1,99 euro, maar de gehele opbrengst gaat naar een goed doel: Save the Children. Ronaldo is wel van de goede doelen. Eerder gaf hij de tonnen die hij opstreek door de Champions League en het EK te winnen ook al af aan goede doelen.

De app CR7Selfie

De app werkt heel eenvoudig. Wanneer je hem opent en kiest voor Selfie Us, kun je kiezen uit meer dan 50 foto’s van Cristiano Ronaldo. De foto’s zijn allemaal genomen in een studio. Selecteer een van de basisfoto’s en de app opent je camera. Je kunt Ronaldo nu vergroten en verkleinen of door je scherm slepen. Staat ‘ie op de goede plek dan druk je af. Je kunt de camera ook omdraaien en een van je vrienden samen met je held op de foto zetten. Voor je de foto opslaat, kun je Ronaldo door middel van verschillende instellingen aanpassen aan de omgeving.

Cristiano

Goed, we maken er nu een gebbetje van, maar de CR7Selfie-app zit goed in elkaar. Je kunt kiezen uit meer dan vijftig Ronaldo’s, je kunt Ronaldo dankzij verschillende handige correcties mooi in de omgeving laten opgaan en je kunt de foto ramen inlijsten in verschillende lijsten. Tot slot kun je je Cristiano-selfie ook nog delen. Je downloadt de app in de App Store voor € 1,99.

 

Pluspunten

  • Werkt prima
  • grappig ...
  • ... en voor een goed doel

Minpunten

  • De lol is er snel weer vanaf