Terug naar Microsoft Outlook voor iOS nu beschikbaar
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Microsoft Outlook voor iOS nu beschikbaar

Door Sven Lamers29 januari 2015 14:522 min. leestijd0

Outlook is een van de meestgebruikte mail-programma’s ter wereld. Nu kun je deze client ook op iOS gebruiken: Microsoft heeft vandaag Outlook als app uitgebracht. Deze ondersteunt Microsoft Exchange, Outlook.com, iCloud, Yahoo en Gmail en is helemaal gratis om te downloaden en te gebruiken.

Overgenomen app

Outlook voor iOS is gebaseerd op Acompli, de mail-app van een bedrijf dat Microsoft eind afgelopen jaar heeft overgenomen. Beter ingekocht dan slecht zelf verzonnen, want de Outlook-app is erg goed uitgewerkt. De e-mailfunctionaliteit van de app is opgesplitst in twee menu’s: ‘Gefocust’ en ‘Overige’. Onder ‘Gefocust’ vind je al je belangrijke mailtjes, de rest belandt onder het kopje ‘Overig’. Dit concept lijkt op de Gmail-app, waarbij mails van sociale netwerken of nieuwsbrieven in aparte mapjes terechtkomen.

Outlook voor iOS

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Uitgebreide functies

Als aanvulling op de e-mailfunctionaliteit zit er ook een geïntegreerde agenda in de app, evenals de mogelijkheid om Outlook aan cloudopslagdiensten zoals Dropbox, Google Drive en One Drive te koppelen in een speciale bijlagenweergave. Met laatstgenoemde kun je dan ook grote bijlagen gemakkelijk verzenden en krijg je een centrale plek voor al de bijlagen die in je inbox belanden. Met de agenda kun je uitnodigingen eenvoudig accepteren, zonder dat je de Outlook-app moet verlaten en Agenda van iOS moet openen. Ten slotte bevat Outlook op iOS nog een aantal handige veeggebaren waarmee je mailtjes snel kunt archiveren of kunt inplannen dat je ze later wilt beantwoorden.

Outlook is nu te downloaden in de App Store en is compatibel met zowel de iPhone als de iPad.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar