Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

LouLou: de laagdrempelige datumprikker voor WhatsApp

Auteur: Daan Jeuken
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Zomaar een redactievergadering van het iCreate-team. Ik: ‘Kennen jullie de app LouLou?’ Vier vragende gezichten: ‘Nee?’ ‘Dat is een soort Datumprikker, maar dan laagdrempeliger.’ Vier nog vragendere gezichten: ‘Nóg laagdrempeliger? Kan dat?’ Jazeker: met de WhatsApp-datumprikker LouLou.

datumprikker WhatsApp Loulou

 

Datum prikken via WhatsApp

Datumprikker is weliswaar een superhandige manier om één gaatje te vinden in een hele groep overvolle agenda’s. Maar om dat te laten werken, moet je je eerst registreren en vervolgens inloggen. Kortom, nog steeds wel wat gedoe, voor je bij het superhandige deel van het verhaal komt.

Datumprikker WhatsApp LouLou


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

LouLou lost deze pijnpunten op. Je maakt in de app – zonder account – een evenement aan en tikt in de agenda op alle data dat jij zou kunnen. Deze verstuur je vervolgens, via WhatsApp. Dat is dan ook de enige vereiste dat iedereen moet hebben, maar wie heeft er nou geen WhatsApp? De ontvangers hoeven de app niet eens te installeren. Ze tikken op de link en hoeven in de browser alleen maar op de data aan te vinken dat zij ook kunnen.

De voortgangsbalkjes en cijfers geven aan hoe elke datum scoort; bij een volle balk is het raak en kan de datum geprikt worden. Zaken als kalenderintegratie of sorteren op beschikbaarheid? Daarvoor moet je bij Datumprikker zijn. Zo laagdrempelig kan laagdrempelig zijn.

Lees ook: Afspraken plannen: dit zijn de 4 beste apps

Pluspunten

Minpunten