Terug naar Bring: de beste app voor je boodschappenlijstje
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

Bring: de beste app voor je boodschappenlijstje

Door Sven Lamers17 februari 2020 09:002 min. leestijd2

Bij ons thuis gaat zo’n beetje alles digitaal. Mijn vriendin en ik hebben elkaars agenda in iCloud, houden elkaars locatie bij via Berichten en delen een gezamenlijke map in Notities om onze vakanties te plannen. Maar op een of andere manier bleef één onderdeel van ons huishouden al die jaren analoog: het boodschappenlijstje. Normaliter gaat het andersom, maar deze keer had mijn vriendin een app gevonden waarmee we ook dit gedeelte van onze huishoudelijke planning voortaan digitaal konden bijhouden. En deze app heet Bring!.

Deze review stond in iets andere vorm in iCreate:

iCreate 145
iCreate 145
Geef je Mac een frisse start 🫧

Bring: boodschappenlijst-app

Uiteraard zijn er talloze apps om boodschappenlijstjes te maken. Maar geen app die zo gemakkelijk werkt als Bring!. Dat begint al bij het aanmeldproces. Bring! is namelijk een van de eerste apps die de nieuwe iOS 13-functie ‘Log in met Apple’ ondersteunt. Hiermee hoef je geen account meer aan te maken, je logt gewoon in met je Apple ID. Bijkomend privacy-voordeel: je kunt ervoor kiezen om je e-mailadres niet met makers van de app te delen. Leuk.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Bring boodschappenlijst app

Vervolgens heb je je wederhelft snel uitgenodigd voor een gezamenlijke boodschappenlijst, waar je ook net zo snel producten aan toevoegt. De database is erg uitgebreid en vaak zijn er zelfs unieke icoontjes per product ontworpen. Desgewenst pas je de volgorde van de producten op de lijst aan op de indeling van je supermarkt. Klantenkaarten toevoegen? Ook geen probleem. En voor het geval dat je niet weet wat je moet koken, heeft Bring! ook een onderdeel ‘Inspiratie met recepten’.

Kleine minpuntjes

Wat mij betreft heeft deze boodschappenlijst-app maar twee kleine problemen. Ten eerste: het afvinken van producten op de lijst gaat iets te gemakkelijk, en er is geen mogelijkheid om een actie ongedaan te maken. Ten tweede: mijn vriendin kan nu nog producten aan de lijst toevoegen terwijl ik al bij de kassa in de supermarkt sta. Relatieconflicten gegarandeerd.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

2
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
DeTractor
Lezer
DeTractor

Heb je de privacy voorwaarden gelezen Sven? Ik blijf nog wel even bij oud papier om lijstjes op te schrijven. Deze app wil te veel van mij gaan bewaren en delen met vele anderen.