Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews

Bring: de beste app voor je boodschappenlijstje

Auteur: Sven Lamers
2 reacties
Bring


Lees verder na de advertentie

Bij ons thuis gaat zo’n beetje alles digitaal. Mijn vriendin en ik hebben elkaars agenda in iCloud, houden elkaars locatie bij via Berichten en delen een gezamenlijke map in Notities om onze vakanties te plannen. Maar op een of andere manier bleef één onderdeel van ons huishouden al die jaren analoog: het boodschappenlijstje. Normaliter gaat het andersom, maar deze keer had mijn vriendin een app gevonden waarmee we ook dit gedeelte van onze huishoudelijke planning voortaan digitaal konden bijhouden. En deze app heet Bring!.

Deze review stond in iets andere vorm in iCreate:

Bring: boodschappenlijst-app

Uiteraard zijn er talloze apps om boodschappenlijstjes te maken. Maar geen app die zo gemakkelijk werkt als Bring!. Dat begint al bij het aanmeldproces. Bring! is namelijk een van de eerste apps die de nieuwe iOS 13-functie ‘Log in met Apple’ ondersteunt. Hiermee hoef je geen account meer aan te maken, je logt gewoon in met je Apple ID. Bijkomend privacy-voordeel: je kunt ervoor kiezen om je e-mailadres niet met makers van de app te delen. Leuk.


kooptip

Vervolgens heb je je wederhelft snel uitgenodigd voor een gezamenlijke boodschappenlijst, waar je ook net zo snel producten aan toevoegt. De database is erg uitgebreid en vaak zijn er zelfs unieke icoontjes per product ontworpen. Desgewenst pas je de volgorde van de producten op de lijst aan op de indeling van je supermarkt. Klantenkaarten toevoegen? Ook geen probleem. En voor het geval dat je niet weet wat je moet koken, heeft Bring! ook een onderdeel ‘Inspiratie met recepten’.

Kleine minpuntjes

Wat mij betreft heeft deze boodschappenlijst-app maar twee kleine problemen. Ten eerste: het afvinken van producten op de lijst gaat iets te gemakkelijk, en er is geen mogelijkheid om een actie ongedaan te maken. Ten tweede: mijn vriendin kan nu nog producten aan de lijst toevoegen terwijl ik al bij de kassa in de supermarkt sta. Relatieconflicten gegarandeerd.