Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van
reviews Instagram

7 Instagram-accounts die je móet volgen!

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
@girlsatworld


Lees verder na de advertentie

Al 500 miljoen mensen wereldwijd delen hun beste momenten via Instagram. In deze gratis app draait alles om het bewerken en delen van foto’s. Je kunt mensen volgen die je kent, of sporters en selfie-makende beroemdheden. Ben je daarop uitgekeken? Bekijk dan eens de volgende accounts.

1. @girleatworld

Dit account combineert twee onderwerpen die op Instagram ongekend populair zijn: reizen en eten. Deze dame reist kriskras over de aarde, koopt plaatselijke delicatessen en zet die op de foto met op de achtergrond een schitterend landschap. Een simit (Turkse bagel) met daarachter de Blauwe Moskee bijvoorbeeld, of een crêpe met uitzicht op de Eiffeltoren…

2. @NOSkort

Nos kort

Soms gaat het er ook serieus aan toe op Instagram. De NOS maakt iedere dag een selectie van het laatste nieuws. Korte video’s hou- den je op de hoogte van de actualiteiten. Je hoeft de te- levisie niet meer aan te zetten voor het achtuurjournaal.

3. @symmetrybreakfast


kooptip

Symmetrybreakfast

Michael maakte voor zichzelf en zijn partner Mark een ontbijtje, en dat pakte – toen nog per ongeluk – perfect symmetrisch uit. Inmiddels zijn we ruim duizend perfect symmetrische ontbijtjes verder. Hoeveel cappuccino’s zouden dat zijn? In ieder geval een even aantal …

4. @fetching_tigerss

@fetchingtigers

Annegien Schilling is 17 jaar oud, komt uit Utrecht en heeft een hobby die een beetje uit de hand gelopen is: zelfportretten maken. Die bewerkt ze vervolgens met heel scala appjes waardoor ze er sprookjesachtig uit gaan zien. 733 duizend volgers wereldwijd vinden dit leuk.

5. @satiregram

Satiregram

Instagram heeft inmiddels zijn eigen clichés, en dit account beschrijft ze, gewoon op een post-it. ‘Another picture of my cat sleeping on my bed’, ‘A picture of me holding a yoga pose for like half a second’, of ‘Look at my plate of sushi’. Maak jij je hier ook schuldig aan?

6. @miserable_man

Miserable_men

Iedereen kent ze: mannen die door hun vrouw op sleeptouw zijn genomen om te gaan shoppen. Gezellig? Mwah, ’t gaat. Dit account brengt de eindeloze verveling van de mannen kraakhelder in beeld. Heb medelijden!

7. @Marutaro

marutaro

Ondergetekende heeft ruim 300 volgers, deze Japanse hond van het type Shiba Inu heeft er 2,5 miljoen. Geen wonder dat hij altijd zo’n blij lachend gezicht heeft. Die vriendelijke lach is zijn handelsmerk, alsmede zijn aaibaarheid. Op de achtergrond krijg je ook nog wat mee van het dagelijks leven in Tokio.

Dit lijstje komt uit het artikel ‘Vertel je verhaal met Instagram’, uit iCreate 82.