Terug naar 7 Instagram-accounts die je móet volgen!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Reviews

7 Instagram-accounts die je móet volgen!

Door Laura Grootaarts21 november 2016 14:192 min. leestijd1

Al 500 miljoen mensen wereldwijd delen hun beste momenten via Instagram. In deze gratis app draait alles om het bewerken en delen van foto’s. Je kunt mensen volgen die je kent, of sporters en selfie-makende beroemdheden. Ben je daarop uitgekeken? Bekijk dan eens de volgende accounts.

1. @girleatworld

@girlsatworld

Dit account combineert twee onderwerpen die op Instagram ongekend populair zijn: reizen en eten. Deze dame reist kriskras over de aarde, koopt plaatselijke delicatessen en zet die op de foto met op de achtergrond een schitterend landschap. Een simit (Turkse bagel) met daarachter de Blauwe Moskee bijvoorbeeld, of een crêpe met uitzicht op de Eiffeltoren…

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

2. @NOSkort

Nos kort

Soms gaat het er ook serieus aan toe op Instagram. De NOS maakt iedere dag een selectie van het laatste nieuws. Korte video’s hou- den je op de hoogte van de actualiteiten. Je hoeft de te- levisie niet meer aan te zetten voor het achtuurjournaal.

3. @symmetrybreakfast

Symmetrybreakfast

Michael maakte voor zichzelf en zijn partner Mark een ontbijtje, en dat pakte – toen nog per ongeluk – perfect symmetrisch uit. Inmiddels zijn we ruim duizend perfect symmetrische ontbijtjes verder. Hoeveel cappuccino’s zouden dat zijn? In ieder geval een even aantal …

4. @fetching_tigerss

@fetchingtigers

Annegien Schilling is 17 jaar oud, komt uit Utrecht en heeft een hobby die een beetje uit de hand gelopen is: zelfportretten maken. Die bewerkt ze vervolgens met heel scala appjes waardoor ze er sprookjesachtig uit gaan zien. 733 duizend volgers wereldwijd vinden dit leuk.

5. @satiregram

Satiregram

Instagram heeft inmiddels zijn eigen clichés, en dit account beschrijft ze, gewoon op een post-it. ‘Another picture of my cat sleeping on my bed’, ‘A picture of me holding a yoga pose for like half a second’, of ‘Look at my plate of sushi’. Maak jij je hier ook schuldig aan?

6. @miserable_man

Miserable_men

Iedereen kent ze: mannen die door hun vrouw op sleeptouw zijn genomen om te gaan shoppen. Gezellig? Mwah, ’t gaat. Dit account brengt de eindeloze verveling van de mannen kraakhelder in beeld. Heb medelijden!

7. @Marutaro

marutaro

Ondergetekende heeft ruim 300 volgers, deze Japanse hond van het type Shiba Inu heeft er 2,5 miljoen. Geen wonder dat hij altijd zo’n blij lachend gezicht heeft. Die vriendelijke lach is zijn handelsmerk, alsmede zijn aaibaarheid. Op de achtergrond krijg je ook nog wat mee van het dagelijks leven in Tokio.

Dit lijstje komt uit het artikel ‘Vertel je verhaal met Instagram’, uit iCreate 82.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Gerard
Lezer
Gerard

Hier mis ik echt wel de korte tip-filmpjes van appletips tussen. Vreemd want dit sluit prima aan op jullie doelgroep in plaats van beauty of food account. Linkje: https://www.instagram.com/appletips.nl/