Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

4 gratis apps voor een weekendje weg

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Zin om een weekendje weg te gaan? Met deze 4 gratis apps wordt het boeken van een trip op je iPhone of iPad een fluitje van een cent.

VakantieVeilingen appVakantieVeilingen

Nog geen idee wat je wilt gaan doen? De kans is groot dat je zo iets hebt gevonden via VakantieVeilingen. Ieder moment van de dag zijn er talloze veilingen voor (lastminute) vakanties, attractieparken, hotels, musea, wellnescentra en ga maar door. Simpeler kan het eigenlijk niet om iets te vinden of inspiratie op te doen. Het concept van veilingen vraagt echter wel wat geduld en kan in het slechtste geval ook een heleboel frustratie opleveren.

Gratis | iPhone en iPad | 17,3 MB

 

Booking.com appBooking.com


kooptip

Heb je een bestemming op het oog, dan is de app van Booking.com een hele snelle manier om een hotel of appartement te vinden. Zoek op een locatie, sorteer op prijs of beoordeling, bekijk de foto’s en boeken maar. Het aanbod beslaat vele duizenden accomodaties en overal is wel iets te vinden. Als je de website gebruikt op een Mac of pc, dan wordt je zoekgeschiedenis en verlanglijstje automatisch gesynchroniseerd.

Gratis | iPhone en iPad | 48,2 MB

 

Airbnb appAirbnb

Airbnb is een online marktplaats voor verhuur en boeking van kamers en woningen, variërend van kleine kamertjes tot hele woonboten. Omdat het om particuliere verhuur gaat, is Airbnb een populair alternatief voor hotels geworden. In tegenstelling tot couchsurfing gaat het bij Airbnb meestal gewoon om een privéruimte. Je belandt dus niet op de slaapbank. Probeer de app zeker een keer uit om te kijken wat er beschikbaar is op jouw bestemming.

Gratis | iPhone | 28,7 MB

 

TripAdvisor

Als je erover uit bent waar je heen gaat, dan vertelt TripAdvisor wat er te doen is. Hoewel je met deze app ook hotels en vluchten kunt boeken, is TripAdvisor met name geschikt voor het vinden van restaurants, activiteiten en bezienswaardigheden. Met miljoenen recensies weet je direct waar je wel en niet moet zijn. Ga je naar het buitenland, dan is het handig om vooraf items op te slaan. Zo heb je ook op locatie toegang tot de recensies en kaarten, zonder dat je hiervoor wifi of mobiel internet nodig hebt.

Gratis | iPhone en iPad | 51,8 MB