Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
reviews Apps

3 apps om de Tour de France te volgen

Auteur: iCreate
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Terwijl de WK-finale nog gespeeld moet worden, is het volgende grote sportevenement alweer bijna een week aan de gang. Met deze 3 apps blijf je altijd en overal op de hoogte van de Tour de France 2014.

NOSNOS: live de Tour kijken

Met de NOS-app heb je toegang tot livebeelden inclusief commentaar. Let erop dat de livestream nogal wat data kan kosten en dat het in verband met uitzendrechten niet mogelijk is om in andere landen dan Nederland te kijken. Naast nieuwsberichten en video’s wordt er ook een liveblog met tweets bijgehouden. Ideaal om realtime op de hoogte te blijven.

Gratis | iPhone en iPad | 11,5 MB

 kooptip

CyclingNews Tour Tracker

CyclingNews Tour Tracker

De zeer volledige CyclingNews Tour Tracker biedt zo veel informatie dat je waarschijnlijk de rest van de Tour nodig hebt om alles te ontdekken. Naast een liveverslag vind je er uitgebreide informatie over renners, etappeprofielen, kaarten en een zogenaamde power analysis. Leuke bijkomstigheid: de app doet ook verslag van andere wielerwedstrijden, zoals de Giro d’Italia.

Gratis | iPhone en iPad | 14,1 MB

 


De Ronde van Frankrijk

De Ronde van Frankrijk 2014

Een volledig Nederlandse app ‘ontwikkeld door liefhebbers, voor liefhebbers’. De Ronde van Frankrijk 2014 biedt gedetailleerde informatie over etappes en teams en is bijzonder mooi vormgegeven. Het liveverslag geeft in één oogopslag alle belangrijke informatie weer van de huidige etappe, maar bewegend beeld zul je ergens anders moeten zoeken.

€ 1,79 | iPhone en iPad | 57,5 MB

 


Strava

Tot slot

Zelf de smaak te pakken gekregen? Strava GPS Running and Cycling registreert jouw fietsritten zodat je daarna de route, afstand, snelheid etc. terug kunt zien. Ben je tevreden, dan kun je je activiteiten meteen met vrienden delen op Facebook of Twitter. Succes!

Gratis (met premium optie) | iPhone | 52,7 MB