Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Ziggo Black Friday 2023: hoge korting of cadeaukaart Bol.com

Auteur: Koen van Ekeren
2 reacties
Ziggo Black Friday 2023

Denk je eraan om over te stappen naar een nieuwe internet- en tv-provider? Deze week is dan een goed moment, want ook providers stunten met kortingen. Zeker bij Ziggo is er een leuke Black Friday 2023-aanbieding.

Black Friday Ziggo: Internet & TV

Met de Ziggo Black Friday-aanbieding bespaar je een jaar lang 50% korting op een internet & tv-abonnement, of je ontvangt een cadeaukaart van Bol.com tot 450 euro.

De hoogte van de cadeaukaart hangt af van de internetsnelheid die je kiest. Bij Ziggo kun je kiezen uit verschillende snelheden, variërend van 50 Mbit/s tot 1000 Mbit/s. Hoe sneller je internet, hoe hoger de cadeaukaart.

Ook krijg je een gratis installatiehulp (ter waarde van 249 euro) en worden er geen eenmalige kosten van 19,95 euro in rekening gebracht. Daarbovenop ontvang je ook nog een welkomstcadeau, waardoor je 12 maanden gratis kunt kijken naar een streamingdienst. Hierbij heb je de keuze uit een van de volgende diensten:

  • ESPN Compleet (ter waarde van 17,95 euro per maand)
  • HBO Max (ter waarde van 10,99 euro per maand)
  • Disney+ (ter waarde van 7,99 euro per maand)
  • Ziggo Sport Totaal (ter waarde van 14,95 euro per maand)
  • Film1 (ter waarde van 9,95 euro per maand)

Black Friday Ziggo: Internet Only

Heb je geen behoefte aan tv, maar wil je wel een internetabonnement? Ook met het Internet Only-pakket ben je nu voordeliger uit. Bij de Ziggo Black Friday 2023-deal krijg je namelijk tot 9 maanden lang 50% korting op je pakket, of een cadeaubon van Bol.com ter waarde van maximaal 200 euro.

De duur van de korting of de hoogte van de cadeaukaart hangt af van de internetsnelheid die je kiest. Bij 100, 200 of 400 Mbit krijg je 6 maanden korting, of een Bol.com cadeaukaart van 100 euro. Bij het Elite-abonnement met 1000 Mbit profiteer je van 9 maanden korting, of een cadeaukaart ban 200 euro.

En ook bij het Internet Only-pakket ontvang je een gratis installatiehulp ter waarde van 249 euro, en er worden geen eenmalige kosten van 19,95 euro in rekening gebracht.

Extra voordeel bij Ziggo + Vodafone

Als je voor de Ziggo aanbieding kiest, krijg je extra voordelen als je ook een abonnement bij Vodafone hebt of afsluit. Ben je van plan om een nieuwe iPhone te kopen, dan kan het dus gunstig zijn om hem te halen in combinatie met een Vodafone-abonnement.

Dit zijn de voordelen die je krijgt als je Vodafone met Ziggo combineert:

  • Je betaalt elke maand tot € 7,50 minder voor je Vodafone-abonnement.
  • Je krijgt twee keer zoveel data op je Vodafone abonnement.
  • Je hebt toegang tot een wifi back-up bundel
  • Je krijgt een extra tv-pakket van Ziggo.
  • Je geniet van voordeel met Priority.

Op deze pagina van Vodafone vind je sim only-deals.

Tot wanneer is de Ziggo Black Friday 2023 actie?

De Ziggo Black Friday-actie is geldig van 13 november tot en met 27 november.