Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac ūü§Ė
Cover van

Win de Buddi Play 2 voor draadloze CarPlay in jouw auto

Auteur: iCreate
25 reacties

Deze actie is helaas voorbij. Op de hoogte blijven van dit soort acties? Meld je aan voor onze nieuwsbrief:

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Nieuwe ronde, nieuwe kansen: wegens het succes van de vorige keer, wordt deze prijsvraag opnieuw uitgezet.

Heeft je auto CarPlay, maar dan alleen met een kabel? Dan heb je de Buddi Play 2 nodig, die je auto draadloze CarPlay geeft. Bij ons kun je hem winnen.

Maak je CarPlay draadloos

Even terug testten wij de Buddi Play 2 die je auto met bedrade CarPlay uitrust met draadloze CarPlay. Het kastje werkt zo simpel als het maar kan. Je sluit het aan op de usb-aansluiting in je auto, vervolgens maak je er verbinding mee in de CarPlay- (en eventueel Bluetooth-)instellingen van je iPhone. Dat werkte in onze test zo goed en vlekkeloos, dat we een van onze zeldzame vijf sterren-beoordelingen hebben gegeven.

Win de Buddi Play 2

Zie jij deze draadloze CarPlay-adapter wel zitten? Dan hebben we goed nieuws, want bij ons kun je de Buddi Play 2 winnen. Laat simpelweg een reactie achter op dit artikel waarin je ons laat weten welke auto je hebt en waarom die absoluut draadloze CarPlay nodig heeft. De winnaar ontvangt van ons persoonlijk bericht, dus gebruik bij het plaatsen van de reactie een e-mailadres dat je regelmatig checkt. Reageer je niet binnen 24 uur, dan kiezen wij een nieuwe winnaar.

De winactie loopt tot en met donderdag 15 februari.