Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws watchOS

WhatsApp krijgt bewegende stickers en donkere modus voor Mac

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
WhatsApp update


Lees verder na de advertentie

WhatsApp krijgt er binnenkort weer een aantal nieuwe functies bij, zo is aangekondigd op de website van WhatsApp. De komende weken kun je de volgende nieuwe opties verwachten!

Nieuwe functies WhatsApp

  • Bewegende stickers: sinds een paar jaar kun je je WhatsApp-berichten opfleuren met stickers. Nu komen daar bewegende stickers bij. Je vindt ze binnenkort in de WhatsApp Stickerstore.
  • QR-codes: Contacten toevoegen wordt straks eenvoudiger. Kom je iemand tegen, dan kun je voortaan zijn QR-code scannen om telefoonnummers uit te wisselen.
  • Donkere modus op de Mac: WhatsApp op de Mac is een uitgeklede versie van WhatsApp op de iPhone. Maar een populaire functie komt nu ook naar je Mac: de donkere modus! Beschikbaar in zowel de app als de webversie van WhatsApp.
  • Videosymbool voor groepsgesprekken: Sinds dit jaar kun je videogesprekken met tot acht personen voeren in WhatsApp. Aan groepschats met tot acht deelnemers wordt binnenkort een knop toegevoegd om direct een groepsvideogesprek mee te starten.
  • Meer focus in groepsgesprekken: Met acht personen in een gesprek kan het wat druk worden op het scherm van je iPhone. Nieuw is de optie om een van de deelnemers schermvullend in beeld te krijgen: duw op de tegel van deze deelnemer en houd vast voor volledige schermweergave.

In de video hieronder maak je kennis met de nieuwe functies. De update met al het nieuws moet ergens in de komende weken verschijnen.

Bron: WhatsApp


kooptip