Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van
nieuws iPhone 7 iPhone 7 Plus

Verflaag matzwarte iPhone 7 bladdert af

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Matzwarte iPhone beschadigingen


Lees verder na de advertentie

Dat de gitzwarte iPhone 7 en iPhone 7 Plus na verloop van tijd gebruikerssporen kunnen gaan vertonen, was iets waar Apple zelf ons van meet af aan voor waarschuwde. Misschien heb je daarom voor de matzwarte iPhone 7 gekozen. Maar nu blijkt ook die variant van het toestel nogal gevoelig te zijn voor krassen en beschadigingen.

Verflaag matzwarte iPhone 7 laat los

Op het forum van Apple regent het klachten over de matzwarte iPhone 7 (Plus). De verf bladdert af, en de aluminium behuizing wordt daaronder zichtbaar. De beschadigingen zijn vooral te zien rondom de speakers en de volumeknoppen, maar sommige gebruikers melden dat de verf ook aan de achterkant van het toestel loslaat.

Sommige gebruikers hebben al binnen een maand te maken met het probleem. Het lijkt niet uit te maken of je wel of geen case gebruikt. Gebruikers van het grotere Plus-mode lijken iets vaker te maken te hebben met beschadigingen. Apple doet er vooralsnog niks aan: het gaat om cosmetische schade die geen negatieve invloed heeft op de werking van het product. Sommige consumenten zijn de beschadigde plekken daarom maar bij gaan stippen met zwarte verf of watervaste stift.

Hieronder zie je een aantal foto’s van beschadigde iPhones. Meer foto’s zijn te zien op het forum van Apple.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Matzwarte iPhone beschadigingen

Matzwarte iPhone beschadigingen

Matzwarte iPhone beschadigingen