Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Deze Apple Watch beschermt je oma – en dit is waarom!

Auteur: Maurice Snijders
4 reacties
Apple Watch valdetectie


Lees verder na de advertentie

Zorg ervoor dat oma voortaan een Apple Watch draagt, zodat er dankzij valdetectie en SOS altijd snel hulp ter plekke is wanneer ze een keer ten val komt. Met het netwerk van T-Mobile en de Cellular (4G) versie van de Apple Watch werkt dit altijd en overal, dankzij het nieuwe T-Mobile Multisim.

Valdetectie

Sinds valdetectie en SOS met de Apple Watch werkt, is je oma al een heel stuk veiliger dan voor die tijd. Het enige probleem waar je nog mee te maken hebt, is dat het voor oma niet erg vanzelfsprekend is om haar iPhone altijd mee te nemen. Nou zou je haar iPhone natuurlijk met klittenband om haar pols kunnen binden, maar het is op alle fronten een veel beter idee om haar gewoon de Apple Watch Cellular cadeau te doen.

Apple Watch Cellular

Wanneer oma de Apple Watch Cellular draagt en die verbinding heeft met het netwerk van T-Mobile, werkt valdetectie en SOS op precies dezelfde manier als wanneer ze haar iPhone bij zich heeft. Dat is mogelijk omdat de Cellular-versie van de Apple Watch is voorzien van een eSIM, in dit geval min of meer een kopie van oma’s simkaart. Hierdoor heeft oma’s Apple Watch altijd een actieve mobiele verbinding. Dus ook al laat ze haar iPhone ’s ochtends al op het nachtkastje of in de badkamer liggen, zo lang ze haar Apple Watch draagt, zal valdetectie en SOS gewoon werken.

Valdetectie en SOS op Apple Watch


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Beleeft oma onverhoopt een keer een valpartij, dan wordt dat dus ook zonder iPhone gedetecteerd en doorgegeven. De Apple Watch roept namelijk zelf de nooddiensten op en geeft gelijk oma’s locatie door. Daarbij maakt het dus helemaal niet uit of ze haar iPhone bij zich heeft, of dat ze hem misschien na een uitje ergens heeft laten liggen. Zolang ze haar hippe Apple Watch Cellular maar om heeft, is er niets om je zorgen over te maken.

Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen?

Kan jij niet wachten om de Apple Watch Series 7 Cellular uit te proberen? Dat kan! Je maakt kans om deze nieuwe Apple Watch te testen door een samenwerking van iCreate en T-Mobile. Lees er meer over op de pagina Apple Watch Series 7 Cellular als eerste uitproberen? Dit is je kans.