Terug naar Apple start reparatieprogramma voor touch-problemen iPhone 11
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple start reparatieprogramma voor touch-problemen iPhone 11

Door Sven Lamers9 december 2020 10:342 min. leestijd0

Apple heeft een reparatieprogramma voor de iPhone 11 aangekondigd. Door een foutje in het display van deze modellen kan het gebeuren dat het scherm niet meer op aanrakingen reageert. Volgens Apple heeft slechts ‘een klein percentage van de iPhone 11-displays’ last van dit probleem. Wij vertellen je waar je kunt achterhalen of je iPhone 11 in aanmerking komt voor de reparatie.

Iedere week dit soort tips in je mailbox? Meld je dan nu aan voor onze gratis nieuwsbrief!

iphone 11

Gratis reparatie voor touch-problemen iPhone 11

iPhone 11-modellen die tussen november 2019 en mei 2020 zijn gemaakt, komen in aanmerking voor de gratis reparatie bij Apple. Andere iPhones vallen niet onder het reparatieprogramma. Het probleem lijkt ook alleen meer te bestaan voor de lcd-displays van de iPhone 11, maar niet de oled-schemen van 11 Pro en 11 Pro Max.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Controleer het serienummer

Heb je een iPhone 11 die zo nu en dan niet meer op aanrakingen van het scherm reageert? Dan kun je op Apple’s-reparatiepagina het serienummer van je telefoon invoeren om te controleren of die in aanmerking komt voor de gratis reparatie. Die kan vervolgens door Apple of een erkende service-provider worden doorgevoerd. Heb je in verleden al de reparatie van een touch-probleem betaald, kun je dat geld terugvragen bij Apple.

Het serienummer van je iPhone vind je in de app Instellingen onder ‘Algemeen>Info’. Kun je de Instellingen niet meer openen omdat het scherm niet reageert? Je vindt het serienummer ook op de SIM-slot van je iPhone.

Eerdere schade moet eerst gerepareerd zijn

Net als bij andere reparatieprogramma’s van Apple wordt de gratis reparatie alleen doorgevoerd als het apparaat geen andere schade heeft. Zit er bijvoorbeeld een baarst in het display, moet je dat eerst (betaald) laten repareren. De gratis reparatie wordt tot twee na de eerste aankoop van het apparaat aangeboden.

Een iPhone dat binnen de EU is gekocht, mag je overigens overal in de EU laten repareren. Heb je bijvoorbeeld een iPhone in Duitsland gekocht, mag je voor service wel in Nederland terecht.

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

De nieuwe iPhone 14: Krijg nu tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 11
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar