Terug naar Nieuwe Apple TV+ film met Tom Hanks: Finch breekt groot record
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nieuwe Apple TV+ film met Tom Hanks: Finch breekt groot record

Door Annemiek Lourensen12 november 2021 16:012 min. leestijd1

Heb je nog geen abonnement op Apple TV+, dan is het wellicht tijd om hier verandering in te brengen. De nieuwste film van Tom Hanks – ‘Finch’ – is na een paar pandemievertragingen namelijk exclusief op deze streamingdienst verschenen. En hij is meteen een groot succes, met het meest succesvolle openingsweekend voor een film op Apple TV+ aller tijden.

Tom Hanks Finch

De post-apocalyptische science-fiction film is vernoemt naar de hoofdpersoon, gespeeld door Tom Hanks. En dat alles om hem draait, heeft uiteraard een goede reden: Finch is een robotica-ingenieur en is na een wereldwijde ramp – hoe kan het ook anders – een van de laatste overlevenden op aarde.

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €7,50 korting per maand!

Maximaal voordeel als je thuis internet van Ziggo hebt

Gelukkig gaat hij niet helemaal in zijn uppie door het leven, aangezien zijn terriër Goodyear het boegbeeld van een trouwe viervoeter is. Finch zal daarom hemel en aarde bewegen om hem van veiligheid te verzekeren. En je raadt het al, dit is precies wat hij doet: omdat Finch niet weet hoe lang hij nog te leven heeft, bouwt hij een robot die in staat is om Goodyear te beschermen. Hierdoor zal de hond ook na zijn dood in goede handen zijn.

‘Finch’ is geregisseerd door Miguel Sapochnik, de man achter een aantal van de meest iconische afleveringen van ‘Game of Thrones’. Ben jij een liefhebber van deze serie en heb jij een ruime fantasie, dan past ‘Finch’ vast ook in jouw straatje.

Apple TV+ & Tom Hanks = Finch & Greyhound

Hoewel de film pas net uit is, is er nu al een belangrijk record verbroken. ‘Finch’ heeft namelijk het grootste openingsweekend voor een film op Apple TV+ aller tijde op zijn naam staan. Hier moet trouwens wel een kanttekening bij worden geplaatst: het is onduidelijk hoeveel kijkers de film al bij elkaar heeft gesprokkeld, omdat er geen uitspraken worden gedaan over de kijkcijfers van de content op Apple TV+. 

Door dit record lijken Tom Hanks en Apple een gouden duo te zijn. De film nam het record over van oorlogsthriller ‘Greyhound’, nog een Apple TV+ original met Hanks in de hoofdrol. Het zal daarom hopelijk niet lang meer duren voordat de twee partijen weer met elkaar gaan samenwerken. 

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV+
Bekijk dit dossier

1
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Rico
Lezer
Rico

Een film met Tom Hanks is voor mij sowieso een Must See, maar om nou te zeggen dat ik Finch nou zo’n topper vond. Nee, dat zeker niet. Ik heb er een soort van gevoel van een anti-climax bij/van gekregen, maar Tom Hanks zelf was wel erg goed.