Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Nieuwe Apple TV+ film met Tom Hanks: Finch breekt groot record

Auteur: Annemiek Lourensen
1 reacties
Tom Hanks Finch


Lees verder na de advertentie

Heb je nog geen abonnement op Apple TV+, dan is het wellicht tijd om hier verandering in te brengen. De nieuwste film van Tom Hanks – ‘Finch’ – is na een paar pandemievertragingen namelijk exclusief op deze streamingdienst verschenen. En hij is meteen een groot succes, met het meest succesvolle openingsweekend voor een film op Apple TV+ aller tijden.

De post-apocalyptische science-fiction film is vernoemt naar de hoofdpersoon, gespeeld door Tom Hanks. En dat alles om hem draait, heeft uiteraard een goede reden: Finch is een robotica-ingenieur en is na een wereldwijde ramp – hoe kan het ook anders – een van de laatste overlevenden op aarde.

Gelukkig gaat hij niet helemaal in zijn uppie door het leven, aangezien zijn terriër Goodyear het boegbeeld van een trouwe viervoeter is. Finch zal daarom hemel en aarde bewegen om hem van veiligheid te verzekeren. En je raadt het al, dit is precies wat hij doet: omdat Finch niet weet hoe lang hij nog te leven heeft, bouwt hij een robot die in staat is om Goodyear te beschermen. Hierdoor zal de hond ook na zijn dood in goede handen zijn.

‘Finch’ is geregisseerd door Miguel Sapochnik, de man achter een aantal van de meest iconische afleveringen van ‘Game of Thrones’. Ben jij een liefhebber van deze serie en heb jij een ruime fantasie, dan past ‘Finch’ vast ook in jouw straatje.

Apple TV+ & Tom Hanks = Finch & Greyhound

Hoewel de film pas net uit is, is er nu al een belangrijk record verbroken. ‘Finch’ heeft namelijk het grootste openingsweekend voor een film op Apple TV+ aller tijde op zijn naam staan. Hier moet trouwens wel een kanttekening bij worden geplaatst: het is onduidelijk hoeveel kijkers de film al bij elkaar heeft gesprokkeld, omdat er geen uitspraken worden gedaan over de kijkcijfers van de content op Apple TV+. 

Door dit record lijken Tom Hanks en Apple een gouden duo te zijn. De film nam het record over van oorlogsthriller ‘Greyhound’, nog een Apple TV+ original met Hanks in de hoofdrol. Het zal daarom hopelijk niet lang meer duren voordat de twee partijen weer met elkaar gaan samenwerken. 


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt