Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 156iOS 17-geheimen onthuld
Cover van
nieuws

Vette deal: neem een abo op Tidal met enorme korting

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Tidal


Lees verder na de advertentie

Ben jij liefhebber van muziek en luister je graag in hoogstmogelijke kwaliteit? Dan móét je de muziekstreamingdienst Tidal hebben. En toevallig (of ligt het aan Black Friday?) hebben we een coole deal ontdekt. Bij onze vrienden van Hifi.nl kun je je inschrijven voor een tweejarig abonnement op Tidal. Dat kost je dan slechts € 200 in plaats van de reguliere prijs van € 480. Omgerekend naar maanden betaal je in plaats van € 19,99 slechts € 8,34.

Korting op Tidal

Hifi.nl kan deze korting aanbieden omdat ze dus een grote groep mensen verzamelen die allemaal een abonnement afsluiten. Geef je je op voor de actie op de site, dan moet je dus ook daadwerkelijk een abo afsluiten. Eerst was nog onduidelijk of ze het aantal deelnemers voor de beoogde prijs zouden halen, maar dat lijkt volgens een update van Hifi.nl inmiddels al bereikt.

Tidal Hifi

Ken je Tidal nog niet? Deze muziekstreamingdienst kenmerkt zich door de allerhoogste geluidskwaliteit. Terwijl je bij Apple Music, Spotify en Deezer slechts naar gecomprimeerde liedjes luistert (met een behoorlijk verlies van definitie), krijg je bij een Tidal HiFi-abo echte cd-kwaliteit. Hiervoor vraagt het bedrijf dan wel iets meer geld dan de andere diensten, maar daar krijg je dus een hoop kwaliteit voor terug.

Black Friday

Nog meer leuke Black Friday-deals? Houd onze overzichtspagina over Black Friday in de gaten. Hier houden we continu de beste deals bij, voor Apple en aanverwante producten.


kooptip