Terug naar Vette deal: neem een abo op Tidal met enorme korting
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Vette deal: neem een abo op Tidal met enorme korting

Door Sven Lamers25 november 2020 09:292 min. leestijd0

Ben jij liefhebber van muziek en luister je graag in hoogstmogelijke kwaliteit? Dan móét je de muziekstreamingdienst Tidal hebben. En toevallig (of ligt het aan Black Friday?) hebben we een coole deal ontdekt. Bij onze vrienden van Hifi.nl kun je je inschrijven voor een tweejarig abonnement op Tidal. Dat kost je dan slechts € 200 in plaats van de reguliere prijs van € 480. Omgerekend naar maanden betaal je in plaats van € 19,99 slechts € 8,34.

Tidal

Korting op Tidal

Hifi.nl kan deze korting aanbieden omdat ze dus een grote groep mensen verzamelen die allemaal een abonnement afsluiten. Geef je je op voor de actie op de site, dan moet je dus ook daadwerkelijk een abo afsluiten. Eerst was nog onduidelijk of ze het aantal deelnemers voor de beoogde prijs zouden halen, maar dat lijkt volgens een update van Hifi.nl inmiddels al bereikt.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Tidal Hifi

Ken je Tidal nog niet? Deze muziekstreamingdienst kenmerkt zich door de allerhoogste geluidskwaliteit. Terwijl je bij Apple Music, Spotify en Deezer slechts naar gecomprimeerde liedjes luistert (met een behoorlijk verlies van definitie), krijg je bij een Tidal HiFi-abo echte cd-kwaliteit. Hiervoor vraagt het bedrijf dan wel iets meer geld dan de andere diensten, maar daar krijg je dus een hoop kwaliteit voor terug.

Black Friday

Nog meer leuke Black Friday-deals? Houd onze overzichtspagina over Black Friday in de gaten. Hier houden we continu de beste deals bij, voor Apple en aanverwante producten.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Sven Lamers

Brand Manager iCreate. Onthult alle technische Apple-geheimen, maar vindt het net zo leuk om films en foto's te bewerken.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar