Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

David Attenborough-docu op Apple TV+: The Year Earth Changed

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
The Year Earth changed


Lees verder na de advertentie

Apple heeft een nieuwe documentaire aangekondigd voor Apple TV+. The Year Earth Changed gaat over de effecten van de wereldwijde lockdowns het afgelopen jaar op de natuur en de dieren in het wild. Onderaan dit bericht zie je de trailer.

Verteld door David Attenborough

De verteller van deze natuurdocumentaire is David Attenborough. De documentaire toont exclusief materiaal van over de hele wereld en laat de positieve effecten van de lockdown zien. Walvissen communiceren op nieuwe manieren, in de steden zingen vogels weer het hoogste lied en capybara’s verkennen rustig de buitenwijken van een Zuid-Amerikaanse stad. En voor het eerst in tientallen jaren is het Himalaya-gebergte weer te zien vanaf een afstand.

‘Tijdens dit moeilijke jaar hebben veel mensen de waarde en de schoonheid van de natuur opnieuw ontdekt en er troost uit geput’, zegt Attenborough. ‘Maar de lockdown zorgde ook voor een uniek experiment, dat een licht werpt op de impact die we hebben op de natuur. De verhalen over hoe wilde dieren reageerden, laten zien dat we met kleine veranderingen al een groot verschil kunnen maken.’

The Year Earth Changed

De documentaire gaat op 16 april wereldwijd in première op Apple TV+ – dat is vlak voor De Dag van de Aarde op 22 april. Tegelijkertijd is ook het tweede seizoen van Tiny World en Earth At Night In Color te zien. Apple TV+ is Apple’s eigen streamingdienst met content die nergens anders te zien is.


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

https://youtu.be/XswV_yqPq28

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: Apple