Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Waarom deze Apple Watch het ultieme horloge voor muziekliefhebbers is

Auteur: Maurice Snijders
1 reacties
Spotify Apple Watch


Lees verder na de advertentie

Stream altijd en overal muziek via Spotify en Apple Music zonder iPhone, dankzij de Apple Watch Cellular (4G) via het netwerk van T-Mobile.

Ook al heb je je iPhone over het algemeen altijd bij je, er zijn ongetwijfeld momenten dat je hem eigenlijk liever thuis zou laten liggen. Even geen meldingen, e-mails en WhatsApp’jes, omdat je met andere dingen bezig bent. Bijkomend nadeel is echter dat je dan ook even geen muziek kunt luisteren. Tot nu toe dan, want voortaan stream je met de Apple Watch Cellular muziek zonder iPhone. En zelfs als blijkt dat je toch nog even iemand moet bellen, of een berichtje moet sturen, is dat ook geen enkel probleem!

Stream muziek zonder iPhone

Voor het eerst is de Apple Watch Cellular via T-Mobile in Nederland beschikbaar. De Cellular-versie van de Apple Watch maakt gebruik van T-Mobile Multisim, waardoor je min of meer een kopie van je eigen simkaart op je Watch hebt. Zodoende heb je zonder iPhone in de buurt toch een actieve mobiele verbinding op je Apple Watch. En dat betekent dus dat je gewoon, net als via je iPhone, muziek kunt streamen via Spotify, Apple Music en meer. Dat is bijvoorbeeld ideaal als je op de sportschool je favoriete muziek wilt luisteren, zonder het risico te lopen dat je iPhone voortdurend op de grond valt. En je hoeft je ook geen zorgen te maken dat iemand er in een onoplettend moment met je iPhone vandoor gaat.

Overal Spotify met je Apple Watch Cellular

Waarschijnlijk heb je nu al direct voor ogen wat de voordelen van een Apple Watch Cellular via het T-Mobile netwerk voor jou kunnen zijn. Misschien wil je ergens in de natuur yoga-oefeningen doen en daarbij naar de instructies van je yoga-docent luisteren. Of misschien hou je ervan om door weer en wind fietstochten te maken terwijl je naar je favoriete playlist luistert. Geen enkel probleem, want de Apple Watch met 4G is tot 50 meter waterdicht. Eigenlijk kun je tijdens praktisch alle activiteiten waarbij je iPhone niet echt handig is, voortaan muziek streamen via je Apple Watch Cellular en het netwerk van T-Mobile.

Zelf proberen met de Apple Watch Series 7 Cellular?


kooptip

Wil jij het streamen van muziek met de Apple Watch Series 7 Cellular uitproberen? Dan hebben we wat voor je: samen met T-Mobile hebben we namelijk een actie opgezet waarbij jij kans maakt om de Apple Watch Series 7 met 4G te testen. Lees er meer over op de pagina Apple Watch Series 7 Cellular als eerste uitproberen? Dit is je kans.