Terug naar Trailer ‘Snoopy in Space’ geeft voorproefje van Apple TV+-serie
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Trailer ‘Snoopy in Space’ geeft voorproefje van Apple TV+-serie

Door Laura Grootaarts19 juli 2019 11:242 min. leestijd0

Dit najaar gaat Apple van start met een Netflix-concurrent: Apple TV+. Via deze streamingdienst biedt Apple series en films aan die je nergens anders ziet. Voorbeeld? Snoopy in Space!

Snoopy in Space trailer

In Snoopy in Space heeft ’s werelds populairste hond een missie: hij wil astronaut worden. Zijn droom wordt werkelijkheid als hij en de rest van de Peanuts-vrienden NASA bezoeken. Snoopy en het gele vogeltje Woodstock worden gekozen om de ruimte in te gaan. In de deze week vrijgegeven trailer zie je alvast een voorproefje.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

De timing van de trailer is natuurlijk niet geheel toevallig: het is deze week exact vijftig jaar geleden dat de eerste mens voet op de maan zette. Veel eerder al trouwens, in 1957, was er voor het eerst een hond in de ruimte, de Russische Laika – laten we hopen dat Snoopy’s ruimtereis iets succesvoller verloopt. Het is en blijft een kinderserie.

For all Mankind

Apple heeft deze week overigens nóg een trailer van een andere Apple Original vrijgegeven, For All Mankind. Ook deze serie staat in het teken van ruimtereizen. For All Mankind is een sciencefiction-serie die zich buigt over de vraag: wat als de ruimte-wedloop tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie uit de jaren zestig en zeventig nooit ten einde zou zijn gekomen?

Meer weten over Apple TV+?
Bekijk dit dossier

Ook van de uitgever van iCreate: Het fascinerende boek over de maan. Bestel het in onze webshop en bekijk hieronder alvast een voorproefje!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
Apple TV+
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar