Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Trailer ‘Snoopy in Space’ geeft voorproefje van Apple TV+-serie

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
Snoopy in Space


Lees verder na de advertentie

Dit najaar gaat Apple van start met een Netflix-concurrent: Apple TV+. Via deze streamingdienst biedt Apple series en films aan die je nergens anders ziet. Voorbeeld? Snoopy in Space!

Snoopy in Space trailer

In Snoopy in Space heeft ’s werelds populairste hond een missie: hij wil astronaut worden. Zijn droom wordt werkelijkheid als hij en de rest van de Peanuts-vrienden NASA bezoeken. Snoopy en het gele vogeltje Woodstock worden gekozen om de ruimte in te gaan. In de deze week vrijgegeven trailer zie je alvast een voorproefje.

De timing van de trailer is natuurlijk niet geheel toevallig: het is deze week exact vijftig jaar geleden dat de eerste mens voet op de maan zette. Veel eerder al trouwens, in 1957, was er voor het eerst een hond in de ruimte, de Russische Laika – laten we hopen dat Snoopy’s ruimtereis iets succesvoller verloopt. Het is en blijft een kinderserie.

For all Mankind


kooptip

https://youtu.be/fLWkkBtyCMs

Apple heeft deze week overigens nóg een trailer van een andere Apple Original vrijgegeven, For All Mankind. Ook deze serie staat in het teken van ruimtereizen. For All Mankind is een sciencefiction-serie die zich buigt over de vraag: wat als de ruimte-wedloop tussen de Verenigde Staten en de Sovjet-Unie uit de jaren zestig en zeventig nooit ten einde zou zijn gekomen?

Ook van de uitgever van iCreate: Het fascinerende boek over de maan. Bestel het in onze webshop en bekijk hieronder alvast een voorproefje!