Terug naar Apple brengt Smart Battery Case voor iPhone XS (Max) en XR uit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple brengt Smart Battery Case voor iPhone XS (Max) en XR uit

Door Sven Lamers16 januari 2019 09:232 min. leestijd0

Na een paar eerdere geruchten heeft Apple nu officieel de Smart Battery Case voor de iPhone XS, XS Max en XR uitgebracht. Dit accuhoesje laadt je iPhone op en kan zelf draadloos via de Qi-standaard worden opgeladen. De nieuwe Smart Battery Case kost 149 euro en is beschikbaar in wit en zwart. Bijzonder is dat er voor het eerst een accuhoesje voor de grotere  iPhone-modellen (XS Max en XR) is. In het verleden kregen alleen de kleinere varianten zo’n hoesje.

iPhone XS Smart Battery Case

Bettere accuduur

Apple laat weten dat je met de nieuwe Smart Battery Case op de iPhone XS 33 uur kunt bellen, 21 kunt internetten en 25 uur naar filmpjes kunt kijken. Voor de XS Max is dat 37 uur bellen, 20 uur internetten en 25 uur filmpjes kijken. Het hoesje voor de iPhone XR zorgt dan weer voor 39 uur gesprekstijd, 22 uur surfen en 27 uur video’s kijken. Kortom: hiermee moet het zeker lukken om een hele dag door te kunnen zonder je telefoon op te laden. Wanneer zowel het hoesje als de iPhone bijna leeg zijn, kun je beide tegelijk draadloos opladen. De nieuwe Smart Battery Cases ondersteunen namelijk de standaard Qi voor draadloos opladen. Het accupercentage van het hoesje wordt dan op de iPhone weergegeven. Over draadloos opladen gesproken: waar blijft AirPower eigenlijk?

Geen uiterlijke veranderingen

Het ontwerp van het hoesje heeft Apple overigens nauwelijks aangepast. Ondanks alle kritiek op de voorgangers, houdt de Smart Battery Case voor de iPhone XS (Max) en XR zijn kenmerkende ‘bochel’, ook al zit die nu iets lager. Over smaak valt natuurlijk niet te twisten, maar volgens ons ziet het hoesje er nog steeds niet bijzonder chic of stijlvol uit. Wel is de bochel waarschijnlijk de beste manier om de telefoon niet in zijn geheel dikker te maken. En laten we eerlijk zijn: een iPhone wordt door een hoesje met geïntegreerde powerbank nooit echt mooier. Met de Smart Battery Case krijg je dan wel het hoesje met de beste integratie met iOS.

iCreate 120
iCreate 120
iOS 14 + macOS Big Sur
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar