Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Deze Sinterklaas-apps maken je pakjesavond nóg gezelliger

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
sinterklaas apps


Lees verder na de advertentie

’t Heerlijk avondje is bijna daar. Dat betekent hilarische gedichten, gênante surprises, praktische cadeaus, pepernoten, schuimpjes en gezellige sinterklaasmuziek. Voor kinderen maak je pakjesavond nog leuker met de volgende Sinterklaas apps.

Sinterklaas apps: Bellen met Sinterklaas

Bellen met Sinterklaas

Als je pakjesavond op een originele manier wil inluiden, moet je de app Bellen met Sinterklaas hebben. Met de app krijgt je kind de goedheiligman aan de lijn.  Je kunt Sinterklaas bijvoorbeeld laten vertellen waar de cadeaus liggen, of waar de eerste aanwijzing van de speurtocht te vinden is.

Omdat je vooraf je gegevens invult, zoals de leeftijd, geslacht, waar je kind van houdt en de reden dat je hem wilt spreken, krijgt je zoon- of dochterlief het idee dat de goedheiligman écht veel weet. Ook is het mogelijk om tijdens het gesprek vragen te stellen. Als die vrij standaard zijn geeft Sint antwoord – en anders vervolgt hij zijn monoloog.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De Club van Sinterklaas

Club van Sinterklaas

Met de officiële app van De Club van Sinterklaas breng je je kind helemaal in de Sinterklaas-stemming voor de hoogtepunt van het jaar. De app is gemaakt voor kinderen tussen de 3 en 8 jaar en hierin kunnen ze spelletjes spelen, meezingen op de muziek, afleveringen bekijken en luisteren naar voorleesverhalen van Sinterklaas.

Red het paard van Sinterklaas

red het paard van sinterklaas

Een van de leukste Sinterklaas apps voor tijdens het wachten is Red het paard van Sinterklaas. Amerigo is namelijk ontvoerd, dus je springt van dak tot dak om de cadeautjes alsnog te bezorgen aan de kinderen. Overwin je alle obstakels, is niet alleen pakjesavond, maar ook het paard van Sinterklaas gered.

Sinterklaas Spelletjes

sinterklaas spelletjes

Het leuke van de game Sinterklaas Spelletjes is dat je het met zijn tweeën, drieën of vieren kunt spelen, op één scherm. Er bestaan in totaal zes spelletjes. Je gooit bijvoorbeeld met pepernoten, kaatst pepernoten terug in Pietenpong speelt een soort kikkertje oversteken, maar dan met pakjesbezorgende Pieten.

Sinterklaasliedjes Apple Music of Spotify

Geen pakjesavond zonder sinterklaasliedjes. Met de Sinterklaas Top 50 van Apple Music is de avond gevuld met de leukste liedjes. Klassiekers als ‘Zie ginds komt de stoomboot’ en ‘Hoor de wind waait door de bomen’ ontbreken niet, maar er zijn ook genoeg nummers die je niet eerder hebt gehoord. Ook op Spotify zijn er allerlei afspeellijsten te vinden, zoals die met 100 klassieke sinterklaasliedjes.