Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Singles Day Apple: de beste deals voor de iPhone, Watch en meer!

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Singles Day Apple


Lees verder na de advertentie

November is de maand van de koopjesdagen (en het koopjesjagen) en de eerste is vandaag: Singles Day! De perfecte dag om jezelf eens in het zonnetje te zetten en veel winkels geven flinke kortingen. In dit artikel vind je de beste Singles Day Apple-deals.

Singles Day Apple

Singles Day is begin jaren 90 ontstaan in China en begon elk jaar op 11-11 (vier keer de 1 van alleen). Oorspronkelijk was het bedoeld als een speciale dag voor vrijgezellen. Maar vandaag is iedereen voor even single, want er zijn veel leuke kortingen. In dit artikel zetten we de interessantste Apple-aanbiedingen tijdens Singles Day op een rij.

Onder meer Belsimpel pakt uit met Singles Day, met een aanbieding op de Apple Watch Series 6. Bij verschillende providers is het de hele maand feest en zijn er kortingen op de nieuwste iPhone 13-modellen. Ook zijn verschillende accessoires voordeliger geprijsd, die interessant kunnen zijn voor Apple-liefhebbers. Dit zijn onze favoriete deals:

Meer Singles day aanbiedingen

In dit artikel maken we een selectie, maar er zijn veel meer Singles Day-aanbiedingen (of vroege Black Friday-kortingen) die interessant kunnen zijn voor de Apple-liefhebber. Neus dus vooral rond bij webshops als Belsimpel en Bol.com en Mediamarkt.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Ben je zelf een goede Apple Singles Days-aanbieding tegengekomen die niet mag ontbreken in de lijst? Laat het hieronder weten in de reacties, dan werken we het artikel bij.