Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Singles Day 2022: dit zijn de beste Apple-deals

Auteur: Ward Edema
2 reacties
Singles Day 2022


Lees verder na de advertentie

Het is tijd voor Singles Day 2022, en dat betekent dat er de nodige Apple-deals zijn! Wij zetten de beste acties op een rij.

Apple-deals tijdens Singles Day 2022

Singles Day is vernoemd naar mensen zonder een relatie, die op deze shoppingdag al het geld uit kunnen geven wat ze besparen door het ontbreken van een partner. Nu hebben we in Nederland niet veel met dat idee, maar toch zijn er op 10 en 11 november de nodige kortingen te vinden. Ook op het gebied van Apple! Dit zijn de beste deals.

Let op acties: sommige acties verlopen snel. Daardoor kunnen prijzen soms niet actueel zijn.

1. 14-inch MacBook Pro 2021

MacBook Pro 2021


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De MacBook Pro 2021 is de allersnelste notebook die Apple ooit heeft gemaakt, en het instapmodel heeft nu maar liefst € 270 korting. Daarvoor krijg je de M1 Pro-chip met 16 GB werkgeheugen, waarmee je professionele taken als videobewerking en programmeerwerk met gemak uitvoert, en 512 GB opslag. Dat is voor de meeste mensen dus al meer dan genoeg. Bovendien heeft dit model MagSafe, HDMI en een sd-kaartlezer, een waanzinnig mini-led-scherm met HDR en ProMotion, en een speakersysteem waar je u tegen zegt. Kortom: de ultieme MacBook.

2. MacBook Air 2020

MacBook Air m1

De MacBook Air 2020 heeft de supersnelle M1-chip, een extreem lange accuduur van 18 uur, en een prachtig 13-inch Retina-scherm. Ook fijn: doordat de M1-chip erg efficiënt is, heeft de Air geen storende ventilator. Bij Coolblue kun je nu het instapmodel met maar liefst 140 euro korting kopen.

3. Apple Watch SE 2020

Apple Watch SE

De Apple Watch SE is dit jaar weliswaar vernieuwd, maar de vernieuwingen zijn schaars. Hij heeft nu crashdetectie, en een snellere chip. Daar blijft het echter bij. Het vorige model, de Apple Watch SE 2020, is verder identiek – en met Singles Day véél goedkoper. Ook goed om te weten: dit model is er nog in het goud, de nieuwe SE niet!

4. Lightning naar usb-c

usb-c-naar-lightning-kabel

Een officieel Apple-oplaadsnoertje van Lightning naar usb-c? Dat klinkt niet heel interessant, maar gezien de 2 meter-variant van deze kabel normaal € 39 kost, is deze deal van slechts € 9,95 wel echt noemenswaardig! Handig voor als je je iPhone wilt gebruiken tijdens het laden, en niet telkens wilt voelen trekken.