Terug naar Restaurant zoeken? Dit zijn de 3 beste restaurant apps
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Restaurant zoeken? Dit zijn de 3 beste restaurant apps

Door Koen van Ekeren12 augustus 2020 09:582 min. leestijd0

Zoek je naar een leuk eettentje in je eigen stad, of wil je een restaurant vinden op je vakantiebestemming? Laat je dan inspireren door de beste restaurant apps. Deze drie iPhone-apps zullen je zeker smaken!

Restaurant apps

Als je uit eten wilt maar nog niet weet waar, schakel dan vooral de hulp van een restaurant app in. Hier geef je aan waar je zin in hebt, hoe dicht in de buurt het moet zijn en wat het mag kosten. Dit zijn de populairste restaurant apps:

TripAdvisor

Restaurant app TripAdvisor

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Als je in snel een leuk restaurant in de buurt wilt vinden, dan is TripAdvisor je lokale gids. In de app zie je welke restaurants en eettentjes er in de buurt zijn, en nog belangrijker: hoe ze beoordeeld worden. Door de vele reviews (vaak wel honderden) leer je van eerdere ervaringen en weet je waar je moet zijn. Handig is dat je kunt kiezen voor een keuken; zo geef je bijvoorbeeld aan dat je zin hebt in Italiaans, Thais of Grieks. Vervolgens toont TripAdvisor je een toplijst met de restaurants die het meest in de smaak vallen. Een euro-teken in de resultaten laat zien wat je van de prijs kunt verwachten en het is ook mogelijk om hierop te filteren.

The Fork

Restaurant app the Fork

Heb je eindelijk een leuk restaurant gevonden, kom je erachter dat alle tafels al gereserveerd zijn … Met TheFork voorkom je dit. In de app kun je aangeven op welk moment je een hapje wilt eten. Op basis van deze tijd en je huidige locatie toont TheFork je vervolgens een scala aan beschikbare restaurants, met daarbij de beoordelingen en zelfs een complete menukaart. Enthousiast geworden? Je kunt vanuit de app meteen een plekje reserveren.

Yelp

Restaurant apps Yelp

Kun je nóg niet kiezen waar je wilt eten? Neem dan een kijkje bij restaurant app Yelp. Een voordeel van de app is dat je er vaak nog meer verrassende en originele plekken vindt om te eten, al zijn er in Nederland en België wel relatief weinig recensies. De app streeft er overigens niet alleen naar om je honger te stillen, want je vindt er ook informatie over andere bedrijven, zoals kappers, garages en tankstations.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar