Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Restaurant zoeken? Dit zijn de 3 beste restaurant apps

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Een prachtig restaurant


Lees verder na de advertentie

Zoek je naar een leuk eettentje in je eigen stad, of wil je een restaurant vinden op je vakantiebestemming? Laat je dan inspireren door de beste restaurant apps. Deze drie iPhone-apps zullen je zeker smaken!

Restaurant apps

Als je uit eten wilt maar nog niet weet waar, schakel dan vooral de hulp van een restaurant app in. Hier geef je aan waar je zin in hebt, hoe dicht in de buurt het moet zijn en wat het mag kosten. Dit zijn de populairste restaurant apps:

TripAdvisor

Restaurant app TripAdvisor

Als je in snel een leuk restaurant in de buurt wilt vinden, dan is TripAdvisor je lokale gids. In de app zie je welke restaurants en eettentjes er in de buurt zijn, en nog belangrijker: hoe ze beoordeeld worden. Door de vele reviews (vaak wel honderden) leer je van eerdere ervaringen en weet je waar je moet zijn. Handig is dat je kunt kiezen voor een keuken; zo geef je bijvoorbeeld aan dat je zin hebt in Italiaans, Thais of Grieks. Vervolgens toont TripAdvisor je een toplijst met de restaurants die het meest in de smaak vallen. Een euro-teken in de resultaten laat zien wat je van de prijs kunt verwachten en het is ook mogelijk om hierop te filteren.

The Fork


kooptip

Restaurant app the Fork

Heb je eindelijk een leuk restaurant gevonden, kom je erachter dat alle tafels al gereserveerd zijn … Met TheFork voorkom je dit. In de app kun je aangeven op welk moment je een hapje wilt eten. Op basis van deze tijd en je huidige locatie toont TheFork je vervolgens een scala aan beschikbare restaurants, met daarbij de beoordelingen en zelfs een complete menukaart. Enthousiast geworden? Je kunt vanuit de app meteen een plekje reserveren.

Yelp

Restaurant apps Yelp

Kun je nóg niet kiezen waar je wilt eten? Neem dan een kijkje bij restaurant app Yelp. Een voordeel van de app is dat je er vaak nog meer verrassende en originele plekken vindt om te eten, al zijn er in Nederland en België wel relatief weinig recensies. De app streeft er overigens niet alleen naar om je honger te stillen, want je vindt er ook informatie over andere bedrijven, zoals kappers, garages en tankstations.