Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

PSV – Ajax live kijken? Het kan gratis via deze website

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
psv ajax gratis live kijken

De klassieker PSV-Ajax staat op het punt te beginnen: vanmiddag om 14:30 uur staan de topclubs tegenover elkaar. Wil je een livestream van de wedstrijd bekijken, maar heb je geen ESPN? We leggen uit hoe je gratis naar Ajax – PSV kunt kijken.

Lees verder na de advertentie

Waar wordt PSV – Ajax uitgezonden?

Vandaag (zondag 29 oktober) om 14:30 uur is de aftrap van het duel PSV – Ajax. Dit weekend is de klassieker misschien meer beladen dan ooit, nu Ajax op een historisch lage 17e plek staat.

Helaas wordt de wedstrijd niet uitgezonden op ESPN 1, het kanaal dat bij veel providers gratis is. Je kunt de wedstrijd tussen PSV en Ajax live kijken op ESPN 2 – en daar is een abonnement voor nodig. Gelukkig is er nog een gratis manier om de livestream te volgen, zodat je niets hoeft te missen.

PSV – Ajax gratis kijken

kooptip

De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!
De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €696!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt

Via de dienst Canal Digitaal kun je de wedstrijd PSV – Ajax tóch gratis live kijken. Dit is een aanbieder van digitale televisie. Neem je een gratis abonnement van een week, dan heb je toegang tot meer dan 60 zenders – inclusief alle ESPN-kanalen, waaronder ESPN 2.

Het abonnement van Canal Digitaal is op elk moment gratis opzegbaar. Zeg je het binnen de week proeftijd op, dan wordt er ook daadwerkelijk niets in rekening gebracht. Om jezelf te verifiëren is het alleen nodig om eenmalig € 0,01 uit te geven.

Livestream PSV – Ajax

Zo bekijk je de wedstrijd tussen PSV en Ajax gratis via Canal Digitaal:

  1. Ga naar de registratie-pagina van Canal Digitaal.
  2. Vul je persoonlijke gegevens in.
  3. Doe een 1-cent betaling, als verificatiemethode.
  4. Navigeer naar https://livetv.canaldigitaal.nl/ en log in met je gegevens.
  5. Klik op ‘Sport’ en ga naar de livestream van PSV – Ajax.

Canal Digitaal heeft een app voor de iPhone, iPad en Apple TV. Ook via de browser kun je de zenders van ESPN bekijken. Daarnaast is de Canal Digitaal TV App beschikbaar op verschillende smart tv’s.

Kosten na je proefperiode

Indien je tevreden bent, wordt het Canal Digitaal-abonnement na een week omgezet in een standaard abonnement van € 14,95 per maand. Zo kun je alle wedstrijden van de Eredivisie dit jaar bekijken. Je krijgt dan toegang tot de zenders ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. Bovendien zijn televisie-uitzendingen beschikbaar: live en on demand. Je kunt een gemiste uitzending tot 7 dagen na uitzending terugkijken.

Meer over de online dienst lees je in onze Canal Digitaal review.