Terug naar Wordt een opvouwbare iPhone verwacht in 2025?
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Wordt een opvouwbare iPhone verwacht in 2025?

Door Annemiek Lourensen4 april 2022 10:502 min. leestijd0

Opvouwbare smartphones lijken de trend van het moment, maar Apple’s toestellen schitteren nog altijd door afwezigheid. En dat blijft voorlopig zo: Apple-analist Ming-Chi Kuo verwacht dat er ten minste voor 2025 geen opvouwbare iPhone verschijnt. Sterker nog, het zou zomaar een hybride iPhone-iPad kunnen zijn.

Opvouwbare iPhone verwacht in 2025

De doorgaans betrouwbare Apple-analist Ming-Chi Kuo verwacht dat de eerste opvouwbare iPhone pas ‘op zijn vroegst’ in 2025 verschijnt. Dat liet hij weten in een tweet, waarin hij een oude uitspraak herziet. Vorig jaar verwachtte hij namelijk nog dat een opvouwbare iPhone al in 2024 op de markt zou verschijnen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Over herzien gesproken: Kuo denkt dat het toestel meer lijkt op een opvouwbare iPad of hybride iPhone-iPad. Hierover laat de analist verder niets weten, dus voor een voorproefje moeten we kijken naar een toestel als de Samsung Galaxy Z Fold. Bovendien komt een hybride Apple-toestel ons bekend voor: iets meer dan een maand geleden bleek nog dat Apple werkt aan een hybride MacBook-iPad.

Kuo bekrachtigt hiermee een bewering van Ross Young. Hij schreef namelijk in februari dat een opvouwbare iPhone niet voor 2025 verschijnt, al kan het nog langer duren. Volgens bronnen van Young heeft Apple zelfs helemaal geen haast om een opvouwbare iPhone uit te brengen.

Wel of niet?

Overigens is het onduidelijk of er überhaupt ooit een opvouwbare iPhone komt. Lekker Dylandkt beweerde namelijk afgelopen januari dat Apple de techniek voor opvouwbare smartphones nog niet geavanceerd genoeg vindt. Het grootste struikelblok: er moeten nog te veel comprmissen worden gesloten om het toestel aan de praat te krijgen. En dat ziet Apple niet zitten.

Bron: 9to5Mac

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar