Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Heeft de iPhone of Apple Watch jouw leven gered?

Auteur: Laura Grootaarts
1 reacties
Apple watch se crashdetectie


Lees verder na de advertentie

In de afgelopen jaren zijn de iPhone en Apple Watch uitgegroeid tot onmisbare gadgets, met heel veel leuke en handige functies. Maar ze kunnen ook van onschatbare waarde zijn in noodsituaties. En dan bedoelen we niet alleen omdat je er 112 mee kunt bellen.

Levensreddende functies

Jaar in, jaar uit, krijgen de iPhone en Watch er functies bij die je uit de penarie kunnen helpen. Valdetectie op de Apple Watch zorgt ervoor dat de nooddiensten gebeld worden als je na een harde val niet meer beweegt. Crashdetectie op de nieuwste generatie iPhones en Apple Watches herkent auto-ongelukken en alarmeert de hulpdiensten. Tikt je hart gevaarlijk snel of onregelmatig, dan stuurt de Apple Watch je een melding. Met de Sirene op de Apple Watch Ultra schrik je onruststokers af. En dat is nog maar een greep uit de mogelijkheden.

En jij?

Wij vragen ons af: heeft de iPhone of Apple Watch weleens jouw leven gered? Welke functie was voor jou het engeltje op je schouder? We zijn benieuwd naar jouw ervaringen. Laat het weten via de reacties hieronder!


kooptip


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024