Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Op deze emoji hebben we altijd al gewacht

Auteur: Laura Grootaarts
2 reacties
emoji-hotdog


Lees verder na de advertentie

Afgelopen woensdag is er een update verschenen van iOS 9 voor de iPhone, iPad en iPod touch. De beste toevoeging? Niet de verbetering van Live Photos. Niet de stabilisatie van apps als Safari. Nee, de beste aanvulling in iOS 9.1 is … de eenhoorn-emoji. En de middelvinger-emoji, die is in het dagelijks gebruik misschien iets praktischer.

184 nieuwe emoji

iOS 9.1 bevat maar liefst 184 nieuwe emojitekens. Dus ga naar ‘Instellingen>Algemeen>Software-update’ om ze allemaal toe te voegen. Dit zijn de opvallendste nieuwe emoji’s in verschillende categorieën!

Eten en drinken

Het dierenrijk


kooptip

Smiley’s

Het weer

Reizen

 

Mysterieuze oog-emoji

Een van de 184 nieuwe emojitekens leek lange tijd erg raadselachtig. Het gaat om een oog in een zwart tekstballonetje. Het blijkt te gaan om een symbool dat ook voorkomt in een nieuwe Amerikaanse anti-pestcampagne. Dit icoon gebruik je als steunbetoging voor mensen die gepest worden.

Oog emojiWil je alle nieuwe emoji van iOS 9.1 bekijken? De volledige lijst is te vinden op Emojipedia. Volgend jaar komt er weer een nieuwe reeks emojitekens uit, waaronder een avocado, een misselijke smiley en een eend.