Terug naar Hoesjesmaker: zo ziet de nieuwe iPhone 11 eruit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Hoesjesmaker: zo ziet de nieuwe iPhone 11 eruit

Door Koen van Ekeren25 juni 2019 11:142 min. leestijd0

Over drie maanden onthult Apple de drie nieuwe iPhones. Dankzij concrete geruchten weten we al aardig hoe de iPhone 11 er ongeveer uitziet. Hoesjesmaker Olixar weet het zelfs zó zeker, dat de eerste iPhone 11 hoesjes al te bestellen zijn.

Ontwerp iPhone 11

De hoesjes van Olixar doken op bij de webshop MobileFun. Het is niet duidelijk waar de renders van de hoesjesmaker op gebaseerd zijn, maar ze zijn grotendeels in lijn met verschillende eerdere geruchten over de iPhone 11.

Op de renders – die wel érg veel lijken op eerdere illustraties van Benjamin Geskin – zien we een gouden iPhone 11 Max. Wat direct in het oog springt is de grote vierkante bult, met daarop een drievoudige cameralens en flitser. De lenzen verzamelen zich niet netjes onder elkaar, maar bevinden in een driehoekige opstelling. Dit komt overeen met eerdere betrouwbare geruchten.

De zijkant laat een andere mute-knop zien. Nu is de knop waarmee je je iPhone op stil zet nog vierkant en schuif je hem naar links of rechts. Bij de iPhone 11 zou deze rond zijn en beweeg je hem op en neer. Eerder meldde OnLeaks al dat de iPhone deze schuifknop krijgt, die doet denken aan de mute-knop bij oudere iPads.

Ook bevestigen de renders andere geruchten: onder de iPhone 11 zit nog een Lightning-aansluiting. Bij de iPad Pro 2018 ging Apple over op usb-c, maar dat hoeven we dit jaar dus nog niet bij de iPhone te verwachten. Wel gaan er geruchten dat er in het doosje van de iPhone 11 een Lightning naar usb-c-kabel zit en een snellere 18 Watt-lader.

Kleinere notch?

Aan de voorkant is de notch (die uitsnede voor de camera) flink kleiner dan bij de huidige iPhone XS Max. Gezien eerdere geruchten lijkt het echter erg onwaarschijnlijk dat dit gaat gebeuren. Bovendien is de notch exact even groot als bij de renders van Benjamin Geskin. Waarschijnlijk is de kleinere inkeping eerder het gevolg van copy-pasten, dan dat Olixar hier concrete informatie over heeft.

Meer weten over de nieuwe iPhones? Neem een kijkje in ons iPhone 2019 dossier. Schrijf je ook in voor onze nieuwsbrief; zo blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen:

Bron: MobileFun.

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 2019
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar