Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van
nieuws iPhone iPhone 2019

Hoesjesmaker: zo ziet de nieuwe iPhone 11 eruit

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
Ontwerp iPhone 11


Lees verder na de advertentie

Over drie maanden onthult Apple de drie nieuwe iPhones. Dankzij concrete geruchten weten we al aardig hoe de iPhone 11 er ongeveer uitziet. Hoesjesmaker Olixar weet het zelfs zó zeker, dat de eerste iPhone 11 hoesjes al te bestellen zijn.

Ontwerp iPhone 11

De hoesjes van Olixar doken op bij de webshop MobileFun. Het is niet duidelijk waar de renders van de hoesjesmaker op gebaseerd zijn, maar ze zijn grotendeels in lijn met verschillende eerdere geruchten over de iPhone 11.

Op de renders – die wel érg veel lijken op eerdere illustraties van Benjamin Geskin – zien we een gouden iPhone 11 Max. Wat direct in het oog springt is de grote vierkante bult, met daarop een drievoudige cameralens en flitser. De lenzen verzamelen zich niet netjes onder elkaar, maar bevinden in een driehoekige opstelling. Dit komt overeen met eerdere betrouwbare geruchten.


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

De zijkant laat een andere mute-knop zien. Nu is de knop waarmee je je iPhone op stil zet nog vierkant en schuif je hem naar links of rechts. Bij de iPhone 11 zou deze rond zijn en beweeg je hem op en neer. Eerder meldde OnLeaks al dat de iPhone deze schuifknop krijgt, die doet denken aan de mute-knop bij oudere iPads.

Ook bevestigen de renders andere geruchten: onder de iPhone 11 zit nog een Lightning-aansluiting. Bij de iPad Pro 2018 ging Apple over op usb-c, maar dat hoeven we dit jaar dus nog niet bij de iPhone te verwachten. Wel gaan er geruchten dat er in het doosje van de iPhone 11 een Lightning naar usb-c-kabel zit en een snellere 18 Watt-lader.

Kleinere notch?

Aan de voorkant is de notch (die uitsnede voor de camera) flink kleiner dan bij de huidige iPhone XS Max. Gezien eerdere geruchten lijkt het echter erg onwaarschijnlijk dat dit gaat gebeuren. Bovendien is de notch exact even groot als bij de renders van Benjamin Geskin. Waarschijnlijk is de kleinere inkeping eerder het gevolg van copy-pasten, dan dat Olixar hier concrete informatie over heeft.

Bron: MobileFun.