Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 155Fris je iPhone op! 🫧
Cover van

Nu in de webshop: iWork Basisboek

Auteur: Daan Jeuken
2 reacties


Lees verder na de advertentie

Bij zaken als tekstverwerken, het werken met spreadsheets en het maken van presentaties zijn veel Apple-gebruikers geneigd om terug te grijpen naar het oude vertrouwde Microsoft Office voor Mac.

Maar wat deze mensen waarschijnlijk niet weten is dat Apple zelf ook een schitterend pakket kantoorsoftware heeft: iWork ’09. De programma’s Pages, Numbers en Keynote dragen het gedachtegoed van Apple uit: ze combineren gebruiksgemak met schoonheid. Rapporten, spreadsheets en presentaties zagen er nog nooit zo geweldig mooi uit en waren nog nooit zo gemakkelijk om te maken.

In deze speciale uitgave van iCreate Magazine Basisboek 2012 iWork leren we je alles over Apple’s officepakket. Met bijna 200 pagina’s workshops leer je alle ins en outs van deze drie programma’s. Volg de beginnersworkshops om je weg te vinden in het pakket en duik vervolgens steeds dieper in de programma’s.

Naast Pages, Numbers en Keynote gaan we ook in op iCloud. Met Apple’s nieuwe online opslagdienst heb je immers altijd en overal de beschikking over je iWork-bestanden, of je nou met je Mac, iPad, iPhone of iPod touch zit te werken.


kooptip

De special Basisboek 2012 iWork is nu te koop voor € 12,95.

Bestel deze special op www.fnl.nl!