Terug naar Waarom de nieuwe gratis versie van Spotify veel beter wordt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Waarom de nieuwe gratis versie van Spotify veel beter wordt

Door Laura Grootaarts25 april 2018 12:182 min. leestijd0

Gebruik je de gratis versie van Spotify? Dan worden je mogelijkheden om muziek te beluisteren verder uitgebreid. Je blijft nog wel advertenties horen tussen de liedjes door, maar verder wordt er binnenkort heel wat verbeterd aan de app.

Tik op de liedjes die je wilt horen

Als gratis gebruiker van Spotify heb je straks veel meer vrijheid in vijftien on-demand afspeellijsten. Je kunt in deze lijsten zelf aangeven welk liedje je wilt horen: tot nu toe moest je wachten totdat een specifiek liedje voorbij kwam, je kon ook slechts een beperkt aantal nummers overslaan.

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

BLACK FRIDAY: De iPhone 14 nu tot €348 korting!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• 6 maanden Apple Music

Deze playlists zijn volledig gepersonaliseerd en worden nu ook beter aangepast aan je muzikale voorkeur. Het gaat onder meer om afspeellijsten als Discover Weekly, Release Radar en Daily Mix. Maar ook door Spotify samengestelde afspeellijsten rondom een bepaald thema of genre zitten bij deze vijftien. Al deze lijsten worden regelmatig geüpdatet, zodat je ook nieuwe muziek leert kennen die aansluit bij jouw smaak. Andere afspeellijsten veranderen niet, hier shuffel je gewoon nog doorheen.

En zo verbruik je minder data

Een andere opvallende verbetering is de Data Saver. Met de gratis variant van Spotify is het nog altijd niet mogelijk om muziek te downloaden voor offline gebruik, maar Spotify rolt nu wel de optie Data Saver uit. Hierbij gebruik je minder mobiele data als je onderweg naar muziek luistert. Het is een kwestie van het omzetten van een schakelaartje. Zo kun je tot 75 procent besparen op je dataverbruik.

nieuwe gratis versie Spotify verbeterd

De verbeterde gratis versie van Spotify is op dit moment nog niet beschikbaar. De update zou binnenkort uit moeten komen. Spotify hoopt op deze manier meer gratis gebruikers te werven, die zijn vaak ook weer wat gemakkelijker te porren om over te stappen naar de betaalde versie. Onlangs bleek dat maar liefst 2 miljoen mensen naar de betaalde versie van Spotify luisteren zonder daarvoor een cent te betalen.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!

• Krijg tot €400,- terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar