Terug naar ‘Er komt een nieuwe en snellere Apple TV aan’
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

‘Er komt een nieuwe en snellere Apple TV aan’

Door Laura Grootaarts4 september 2019 20:183 min. leestijd5

Het aftellen naar de keynote is nu echt begonnen. Aanstaande dinsdag presenteert Apple nieuwe iPhone 2019-modellen en een Apple Watch Series 5. En misschien ook wel een nieuwe Apple TV!

nieuwe Apple TV 2019

Nieuwe Apple TV 2019

De huidige Apple TV dateert van twee jaar terug – de hoogste tijd dus voor een nieuwe. Op Twitter beweert iemand dat er een nieuwe Apple TV aan zit te komen, met als codenaam J305AP maar ook AppleTV11,1. MacRumors heeft eerder deze week de hand weten te leggen op een gelekte interne testversie van iOS 13. In de code hiervan duiken beide namen op.

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

Exclusief bij T-Mobile: de Apple Watch Series 8, SE of Ultra met multsim!

• Blijf altijd verbonden, ook zonder iPhone!
• Alleen mogelijk met een mobiel abonnement van T-Mobile

Over nieuwe functies voor de Apple TV laat het Twitter-account weinig los. De vorige Apple TV had een A10X Fusion processor, de nieuwe Apple TV zou een A12-processor krijgen. Een soortgelijke processor zit in de iPhones van vorig jaar. Dat maakt de Apple TV dus een heel stuk sneller.

Ook dit najaar: Apple TV+ en Apple Arcade

Als er nu een nieuwe Apple TV zou verschijnen, zou dat heel logisch zijn. Apple heeft voor dit najaar namelijk twee nieuwe diensten aangekondigd die bijzonder goed zouden werken in combinatie met de Apple TV.

In de eerste plaats is er Apple’s eigen streamingdienst, Apple TV+, waarmee je onbeperkt naar series, films en documentaires kunt kijken. Apple wil hiermee de concurrentie aangaan met Netflix. De upgrade van de Apple TV lijkt echter vooral te maken te hebben met Apple’s andere nieuwe service: Apple Arcade. Hiermee kun je voor een vast bedrag per maand en zonder in-app aankopen onbeperkt gamen op al je Apple-apparatuur – waaronder dus ook de Apple TV. Een snellere processor komt daarbij goed van pas, die maakt dat game nog net wat beter uit de verf komen.

Meer weten over Apple Arcade?
Bekijk dit dossier

Apple keynote 2019

Aanstaande dinsdag 10 september geeft Apple een keynote die hoofdzakelijk in het teken zal staan van de nieuwe iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max). Hopelijk komen we dan wat meer te weten over de nieuwe Apple TV 2019.

Uiteraard berichten we ook op icreatemagazine.nl over het evenement. Daarnaast houden we op de website een liveblog bij, die ook op Twitter via @icreate_NL te volgen is. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief: je krijgt dan na afloop van de keynote alle highlights én een boekje over iOS 13 in je mailbox!

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd

Bron: MacRumors

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

De nieuwe iPhone 14 Pro: Krijg nu tot €600 terug bij inruil van een iPhone 12 Pro

• Én tot €10 korting per maand!
• Extra voordeel met KPN Hussel

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

5
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Floris Heinen
Lezer
Floris Heinen

Gaan prijzen Ipad dan naar Keynote naar beneden? 🙂

Jozef
Lezer
Jozef

Wanneer IOS 13?

KUPPENS DIDIER
Lezer
KUPPENS DIDIER

Sinds update flikkert Apple TV en valt ook scherm weg. Kan amper met veel geduld de instellingen openen. Al eens herstart en volledig uitgeschakeld zonder resultaat. Hebben jullie een oplossing. Apple TV HD 4de generatie

Groetjes. Opa Didier