Terug naar Netflix-prijs binnenkort hoger als je je account deelt
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Netflix-prijs binnenkort hoger als je je account deelt

Door Ward Edema17 maart 2022 09:302 min. leestijd0

Veel mensen delen hun Netflix-account met vrienden of familie, maar binnenkort wil Netflix daar extra geld voor gaan vragen: dit moet je weten over de hogere Netflix-prijs.

Netflix prijs

Hogere Netflix-prijs

Voor veel mensen is het niet ‘mijn’ Netflix, maar ‘onze’ Netflix. Het delen van je account is zo gepiept: geef een ander je wachtwoord, en hij of zij kan gemakkelijk vanuit een ander huis (of zelfs een ander land) genieten van jouw account. En met Netflix Premium kunnen er hierdoor zelfs vier huishoudens tegelijk kijken, dus het is erg verleidelijk om hier gebruik van te maken.

Maar het delen van accounts tussen huishoudens heeft volgens een topman bij Netflix ‘een grote impact’ op hun mogelijkheden om te investeren in nieuwe series en films voor hun gebruikers. Hier werden daarom al eerder maatregelen tegen genomen, maar nu willen ze er ook extra kosten aan gaan verbinden.

Extra huishoudens in je Netflix-prijs

Netflix op tv

Netflix is sinds kort begonnen met het testen van dit nieuwe beleid in Chili, Costa Rica en Peru. Daar vragen ze zo’n $ 2,99 per extra gebruiker buiten je eigen huishouden, tot een maximum van twee. De kans is groot dat dit in Nederland uit zou komen op zo’n € 2,39 per persoon, waardoor je maximaal op € 20,77 per maand uitkomt. Betaal je dit niet, dan kunnen mensen buiten je huishouden niet meer via jouw account kijken.

Het is nog niet duidelijk of en wanneer Netflix de functie officieel uit gaat brengen buiten de drie landen waar het nu getest wordt. Maar de kans is groot dat het er wel van gaat komen.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Netflix-alternatieven

Geen zin om extra te gaan betalen voor de streamingdienst die al het allerduurste is? Dan is er tegenwoordig ook waanzinnig veel content te zien op Disney+ en het nieuwe HBO Max. Deze kosten respectievelijk € 8,99 per maand en € 3,99 per maand, voor het totale pakket met 4K en tegelijk streamen op meerdere apparaten (in meerdere huishoudens).

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Bron: 9to5mac

 

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Ward Edema

Keek tijdens zijn basisschooltijd al naar de presentaties van Steve Jobs. Zweert bij macOS en iPadOS voor alles wat met beeld of muziek te maken heeft.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar