Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 15931 AI-tips voor je iPhone, iPad en Mac 🤖
Cover van

Netflix Games iOS – deze apps zijn nu beschikbaar

Auteur: Annemiek Lourensen
0 reacties


Lees verder na de advertentie

Android-gebruikers mochten vorige week al genieten van Netflix Games, iOS-liefhebbers kunnen dit vanaf vandaag ook.

Eindeloos plezier met deze nieuwe games

Netflix heeft een tijdje geleden al aangekondigd zijn content uit te willen breiden door middel van games, maar deze maand is het eindelijk zover. De lancering van Netflix Games is namelijk begonnen met maar liefst vijf verschillende games die vanaf vandaag beschikbaar zijn voor iOS!

Drie van de spellen hebben een vrij eenvoudig concept. Zo schiet je in Shooting Hoops met dartpijltjes om een basketbal in een ring te gooien en moet je in Teeter (Up) simpelweg een bal in een gat rollen. En niet te vergeten: dankzij de pokergame Card Blast heeft Netflix een nieuw jasje gegeven aan ouderwetse kaartspelletjes.

Fan van Stranger Things? Dan heb je geluk. De streamingdienst heeft niet één, maar twee games uitgebracht die zijn gebaseerd op deze Netflix-hit: Stranger Things: 1984 & Stranger Things 3: The Game. Deze apps houden je dus wel even zoet terwijl je op het volgende seizoen wacht.

Mocht geen enkele game je aandacht hebben getrokken, dan heb je de volgende keer hopelijk meer geluk: de streamingdienst is van plan om in de toekomst nog veel meer games uit te brengen. Je geduld wordt helaas nog wel even op de proef gesteld, aangezien het niet duidelijk is wanneer de volgende lading games lanceert.

Installeren Netflix Games iOS

De apps van Netflix Games zijn te installeren via de App Store. Let op: het zijn allemaal individuele apps. Terwijl je het van de reguliere Netflix-app dus gewend bent om al je films en series in één app te hebben staan, zul je de games allemaal individueel op je iPhone moeten downloaden.

Dit werkt overigens hetzelfde als wanneer je een andere app zou downloaden. Open gewoon de App Store, zoek bijvoorbeeld naar Shooting Hoops en tik op ‘Download’ om van je nieuwe game te genieten. 

Wekelijks Apple-nieuws in je mail

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!
Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!


kooptip


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!


De iPhone 15 nu scherp geprijsd: toestel vanaf €720!

Tot €7,50 korting per maand en dubbele data als je thuis KPN hebt