Terug naar Moederdag cadeau? 7 originele cadeau’s voor je moeder!
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Moederdag cadeau? 7 originele cadeau’s voor je moeder!

Door Koen van Ekeren7 mei 2019 10:423 min. leestijd0

Op zondag 12 mei is het weer zover: Moederdag! Dé dag om je moeder in het zonnetje te zetten. Maar met welk Moederdag cadeau verras je haar dit jaar? We helpen je met 7 originele tips.

1 . Slimme weegschaal

slimme weegschaal

Nee, dit cadeautje geef je niet als een hint. De liefde voor je moeder is immers onvoorwaardelijk, door dik en dun. Maar van deze slimme weegschaal van Xiaomi wordt ze zeker blij. Die meet niet alleen je lichaamsgewicht, maar doet in totaal liefst 10 verschillende metingen, waaronder je spiermassa, vetgehalte, BMI en botmassa.

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

De cijfertjes hoeft ze niet over te schrijven, want met de Bluetooth-functie worden de gegevens meteen geüpload naar de Gezondheid-app van je iPhone. Zo houdt ze perfect haar progressie bij.

2. Telefoonhoesje

Het is origineel, persoonlijk én goedkoop: een telefoonhoesje met foto is misschien wel het perfecte Moederdag cadeau. Voorzie het hoesje bijvoorbeeld met een foto van jullie twee, of laat een van haar kleinkinderen erop schitteren.

Eerst selecteer je welke iPhone (of andere smartphone) je moeder heeft en kies je een type hoesje uit. Daarna kan het ontwerpen beginnen! Naast een foto kun je er ook tekst op laten drukken.

3. Moederdag cadeau: powerbank

Zit je moeder vaak met een iPhone-accu opgescheept? En iedere keer weer nét op een moment dat het niet uitkomt? Verras haar dan met deze voordelige, maar krachtige powerbank.

De capaciteit van de powerbank is niet mis: 10.000 mAh. Daarmee laadt ze haar iPhone tot wel 5 keer opnieuw op. Is ook de telefoon van haar man leeg? Dan helpt ze hem ook uit de brand, want de powerbank heeft 2 USB-poorten. Hiermee laad je twee toestellen tegelijkertijd op – en dat kan bijvoorbeeld ook een iPad zijn.

4. Chocolade iPad

Heeft ze onlangs gezegd dat ze een iPad wilde? Dan zal ze er een krijgen ook! Maar dan van chocolade, welteverstaan. Deze tablet van Jamin is gemaakt van Belgische melkchocolade en is nog verslavender dan een echte iPad.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids

5. Slimme sleutelhanger

Sommige moeders hebben hun zaakjes altijd op orde. Anderen zijn chaotisch en kunnen deze compacte GPS-tracker wel gebruiken. Die hangt ze bijvoorbeeld aan haar sleutelhanger of tas. Is ze die alweer uit het oog verloren, dan onthult de bijbehorende iPhone-app op een kaart waar de tracker zich bevindt.

6. iPhone-printer

Op de iPhone maak je fantastische foto’s – zonde om daar niets mee te doen. De Sprocket is een draagbare mini-printer van 172 gram, die je via Bluetooth verbindt met je iPhone. Zo tover je een iPhone-kiekje meteen om in een fysieke foto! Het fotopapier dat je erbij krijgt is zelfklevend, dus je plakt ze meteen in een fotoboek, of aan de muur. Ideaal!

7. Abonnement op foodies

Staat je moeder graag in de keuken? Verras haar dan met het prachtige tijdschrift foodies, dat vol staat met vernieuwende recepten. Met een speciale moederdagactie betaal je slechts vijftien euro, en geef je haar vier nummers cadeau – inclusief een mooie cadeaubon om te geven.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar