Terug naar Moederdag-cadeau 2023: verras je moeder met deze leuke gadgets
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Moederdag-cadeau 2023: verras je moeder met deze leuke gadgets

Door Annemiek Lourensen10 mei 2023 12:283 min. leestijd0

Zondag 14 mei is het moederdag 2023, maar zoek jij nog een cadeau om je moeder mee te verrassen? Dan vind je hier wat gadgets waar je haar vast blij mee maakt. Is ook eens wat anders dan een bos bloemen.

Transparant hoesje

moederdag cadeau 2023

Een hoesje zorgt voor betere bescherming en meer grip op je toestel, maar helaas wordt je iPhone er niet mooier van. Zo’n omhulsel maakt hem immers nogal dik, en je ziet ook niets meer van dat mooie design waar Apple zo hun best op heeft gedaan. Dat kan beter, zo bewijst Gustaav. Dit merk staat bekend om hun ultradunne cases, die zowel beschermend als stijlvol zijn. En met de transparante versie kan je moeder alsnog met haar hippe iPhone pronken.

Bekijk de hoesjes

Apple Watch-bandje

moederdag cadeau 2023

Heeft moederlief een Apple Watch? Wellicht valt een nieuw bandje in de smaak. Apple maakt ze namelijk in allerlei soorten, kleuren en materialen, waaronder dit zachtpaarse solobandje. Mochten die van Apple zelf niet naar wens zijn, dan vind je online ook veel stijlvolle designs van externe aanbieders. Maar eh, welk bandje je ook koopt, zorg er wel voor dat hij de juiste maat en kastgrootte heeft.

Bekijk de bandjes

iPhone-printer

Moederdag cadeau 2023

Als je moeder haar iPhone graag gebruikt om foto’s te maken, kun je haar verrassen met de Canon Zoemini 2. Dit printertje kan de kiekjes die op je smartphone staan direct afdrukken op fotopapier van 5 x 7,6 cm. Het werkt namelijk via bluetooth, en doordat hij ook nog eens hartstikke compact is, kun je hem overal mee naartoe nemen. Verder krijg je bij aankoop van het toestel tien vellen ZINK-fotopapier, maar zodra deze op zijn, kun je ze ook gewoon los kopen.

Bekijk de printer

Bluetooth speaker

Ultimate Ears Wonderboom 3 review

Met een bluetooth speakertje zit je altijd goed. Zo zijn wij fan van de Ultimate Ears speaker van Wonderboom: hij is lekker klein, maar laat zijn formaat je niet bedriegen, want hij heeft een groots geluid. Verder is de speaker waterdicht en hij heeft een batterijduur van 10 uur per oplaadbeurt. En als bonus: de Ultimate Ears komt in vier verschillende kleuren, dus je kunt hem zelfs afstemmen op het interieur van je moeders huis.

Bekijk de speaker

PenTips voor Apple Pencil

Apple Pencil pen tips

Of je moeder nou een Apple Pencil 1 of 2 heeft, de bekende PenTips passen altijd. Handig, want deze dopjes bieden net wat extra bescherming aan de siliconen punt van de stylus. Ook dempen ze het geluid dat de Pencil maakt wanneer je op het scherm tikt en kun je er nauwkeuriger mee tekenen of schrijven. Plus de PenTips kijken ook nog eens vrolijk, want ze zijn beschikbaar in een uitgebreid kleurenpalet.

Bekijk de PenTips

Bereid je Mac voor op macOS 14

Bereid je Mac voor op macOS 14

Ruim je Mac op en zorg ervoor dat hij zo goed als nieuw is voor macOS 14

Door Annemiek Lourensen

(Web)redacteur iCreate. Kocht als tiener haar eerste Apple-product: een (inmiddels antieke) iPod. Hoort haar lievelingsmuziek tegenwoordig liever live.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar