Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Mediamarkt BTW-vrije dagen 2023: de beste Apple-deals

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
BTW vrije dagen Mediamarkt


Lees verder na de advertentie

BTW, weg ermee! De jaarlijkse MediaMarkt BTW-vrije dagen zijn gestart. Veel gadgets en producten zijn daardoor met zo’n 18 procent afgeprijsd. Hieronder zetten we wat leuke deals onder elkaar.

MediaMarkt BTW-vrije dagen 2023

De BTW-dagen van Mediamarkt is een speciale actieweek waarop consumentenelektronica wordt aangeboden tegen een lagere prijs, omdat er geen BTW over de verkoopprijs wordt berekend. De BTW-vrije dagen zijn geldig tot en met zondag 29 januari.

Op de BTW-deals pagina van Mediamarkt vind je alle aanbiedingen. Helaas zijn Apple-producten uitgesloten van de BTW-aanbiedingen. Kortingen op iPhones en MacBooks zijn er wel bij de Beter Week-deals van Coolblue, daarover straks meer.

De beste deals

Geen Apple-deals dus, maar er zijn genoeg leuke deals voor de Apple-liefhebber. Populaire smart home-producten – zoals slimme deurbellen, verlichting en stekkers – zijn nu extra voordelig. Dit geldt ook voor speakers en televisies.


kooptip

Bekijk de overige BTW-deals van Mediamarkt

Apple-producten

Aanbiedingen op iPhones en Macs zijn er deze week ook, maar dan bij Coolblue. Zij introduceren een tegenhanger van de BTW-dagen: de Beter Week-deals. Onder meer de iPhone 14 (Plus) is in de aanbieding.

Bekijk de overige Beter Week-deals van Coolblue