Terug naar MediaMarkt btw-actie 2018: dit vinden wij de interessantste aanbiedingen
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MediaMarkt btw-actie 2018: dit vinden wij de interessantste aanbiedingen

Door Koen van Ekeren26 januari 2018 15:192 min. leestijd0

Ben je toe aan een nieuwe 4K-televisie, smartwatch, wasmachine, koelkast, of andere apparatuur? Dan is dit weekend hét moment om toe te slaan. MediaMarkt stunt namelijk met lage prijzen, tijdens de MediaMarkt btw-actie 2018. We hebben de aanbiedingen bekeken en zetten een aantal aantrekkelijke deals op een rij.

Mediamarkt btw-actie 2018

Tot zondag 28 januari 23:59 neemt de MediaMarkt de kosten voor de btw voor haar rekening. Hierdoor zijn duizenden producten in prijs verlaagd. Helaas vallen Apple-producten daar niet onder, maar er zijn genoeg aanbiedingen die ook voor Apple-liefhebbers interessant zijn.

Samsung QLED QE55Q7F: €1486,69

Samsung qled

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

De iPhone 14 nu tot €10 korting per maand!orting!

• Krijg tot €400 terug bij inruil van een iPhone 12
• Extra voordeel met KPN Hussel

Samsung, LG en Philips zijn verwikkeld in een tv-oorlog en dat is gunstig voor de prijs. Dat geldt zeker voor het prijzenkaartje van bovenstaande tv, die beschikt over de nieuwste techniek: QLED.

FITBIT Charge 2 Zwart S: €98,34

fibit charge 2

De Fitbit Charge 2 is een erg populaire activiteitscracker, die je nu voor minder dan honderd euro op de kop tikt. Het apparaatje houdt je stappen bij en zorgt dat je in beweging blijft, maar analyseert ook je slaapritme en calorieverbruik.

Bose SoundTouch 300: €659,45

Bose soundtouch 300

De SoundTouch 300 van Bose heeft een speciale PhaseGuide-technologie, die je tijdens films, games en muziek laat omringen door een geweldig geluid.

Philips Hue Color Starterkit: €143,79

Philips hue

Lampen bedienen met je iPhone, de verlichting synchroniseren met je films en geleidelijk wakker worden met een speciale verlichting. Het zijn nog maar een paar voorbeelden van wat de slimme Philips-lampen kunnen, die ook compatibel zijn met HomeKit.

CANON PIXMA MG5750: €52,88

CANON PIXMA MG5750

Met de betaalbare all-in-one printer van Canon druk je zowel documenten als foto’s af. Via een bijbehorende print-app bedien je hem bovendien met je iPhone.

NEST Cam Indoor 2-Pack: €288,41

 NEST-cam-indoor

Bewaak je huis met de Nest Cam. Met zijn Full HD-camera en bewegingssensoren weet je zeker dat kwaadwillenden niet ongezien je huis binnenstormen, want dan geeft hij je via de app een seintje en worden de beelden opgenomen.

Dit is natuurlijk nog maar een kleine selectie van interessante BTW-actie-aanbiedingen. Bekijk de overige op de website van de MediaMarkt.

iCreate 143
iCreate 143
🎁 De ultieme Apple-koopgids
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden

Praat mee!

avatar