Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Opgelet: iPhone 14, AirPods en MacBook tot zondag érg voordelig

Auteur: Koen van Ekeren
0 reacties
iPhone 14 Pro met AirPods en AirTag


Lees verder na de advertentie

Van vandaag tot en met zondag 22 januari zijn Apple-producten extra voordelig bij Mediamarkt. Hieronder lichten we de interessantste Apple-deals uit, waaronder kortingen op de nieuwste iPhone 14, de populaire AirPods en de krachtige MacBook Pro.

Apple Days Mediamarkt

Ben je uit op een nieuw Apple-product, dan is het slim om een kijkje te nemen naar de Apple Days-pagina van Mediamarkt. Bijna alle recente Apple-producten zijn daar in de aanbieding. Een paar deals springen er voor ons bovenuit.

iPhone 14 en AirPods 2

Bijvoorbeeld de korting op de iPhone 14, een nieuwe telg uit de iPhone-familie van Apple. De telefoon kreeg onder meer een betere chip en beschikt over een verbeterde camera met actiemodus. De adviesprijs is 1019 euro, maar bij Mediamarkt is het toestel in prijs verlaagd.

Ook interessant is de aanbieding van de AirPods 2. De draadloze oordopjes uit 2019 kosten in de meeste winkels rond de 150 euro, maar zijn nu bij Mediamarkt veruit het goedkoopst.

MacBook Pro 2021 en Apple Watch Series 8


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt

Een andere Apple-deal die ons opvalt is die van de 14-inch MacBook Pro uit 2021. Deze week lanceerde Apple de opvolger ervan, dus dit is niet meer de nieuwste versie. Toch is de MacBook Pro uit 2021 nog erg interessant. De verschillen met de MacBook Pro 2023 zijn namelijk klein, terwijl het prijsverschil groot is. Zeker met deze korting.

De nieuwste smartwatch van Apple, de Apple Watch Series 8, is flink afgeprijsd. Zowel de 41 mm- als de 45 mm-versie heeft een korting van 80 euro.

Andere aanbiedingen

Daarnaast zijn er meer leuke kortingen, zoals op de iPad Air 2022, iPad 2021 en iPhone 13. Ook verschillende Apple-accessoires zijn extra voordelig, waaronder het Magic Keyboard en de Magic Trackpad. Alle aanbiedingen vind je op deze pagina. De actie loopt van donderdag 19 januari tot zondag 22 januari.