Terug naar Nintendo viert Mario Dag met korting op Super Mario Run
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Nintendo viert Mario Dag met korting op Super Mario Run

Door Laura Grootaarts9 maart 2018 10:182 min. leestijd0

Aanstaande zaterdag 10 maart is het Mario-dag! Om die dag van een extra feestelijk tintje te voorzien, geeft Nintendo flinke kortingen op diverse Super Mario-games. Dat geldt ook voor de iOS-game Super Mario Run.

MAR10 is Mario Dag

Mario Dag

De Amerikaanse notatie van 10 maart – MAR10 – kun je met niet al te veel fantasie lezen als ‘Mario’. Vandaar dat Nintendo deze dag kiest om de dikbuikige loodgieter en al zijn fans wereldwijd eens in het zonnetje te zetten. Nintendo geeft vanaf deze dag 50 procent korting op Super Mario Run.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Het spel is gratis te downloaden in de App Store, maar om alle werelden te ontgrendelen moet je een in-app aankoop doen. Gewoonlijk kost die € 10,99, maar vanaf dit weekend ben je slechts € 5,49 kwijt. Nintendo geeft op zijn website aan dat de deal vanaf 10 maart geldt, maar de prijswijziging lijkt ook nu al actief te zijn. De korting is nog beschikbaar tot en met zondag 25 maart.

Super Mario Run downloaden

Super Mario Run kwam uit aan het einde van 2016 en was daarmee een van de eerste mobiele games van Nintendo. In het spel is Mario constant aan het rennen terwijl hij links en rechts (en boven en onder) muntjes verzamelt. In 2017 heeft de game een eerste grote update gehad waarmee er onder meer extra personages werden toegevoegd.

Super Mario Run is gratis te downloaden in de App Store en is geschikt voor iPhone en iPad. De eerste werelden zijn gratis te spelen.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar