Terug naar Man koopt 300 iPhones in Apple Store en wordt direct daarna beroofd
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Man koopt 300 iPhones in Apple Store en wordt direct daarna beroofd

Door Koen van Ekeren30 november 2022 09:042 min. leestijd0

Het verliezen van een telefoon kan een pijnlijke ervaring zijn, zeker als het een iPhone is die je net nieuw hebt gekocht. Een 27-jarige man uit de Verenigde Staten kan daarover meepraten. Hij kocht 300 iPhones in de populaire Fifth Avenue-winkel van Apple in New York en werd kort na zijn vertrek beroofd.

Apple Store Fifth Avenue

Drie tassen met 300 iPhones

De man deed zijn aankoop volgens de politie van New York ’s nachts, in de Fifth Avenue Store van Apple die 24 uur per dag open is. Rond 01.45 uur stopte een winkelmedewerker 300 dozen met iPhone 13’s in drie grote tassen, die aan de man werden overhandigd.

Kort nadat de man met zijn honderden iPhones bij zijn auto was gearriveerd, stopte een voertuig en eisten twee overvallers de tassen op. Het slachtoffer vocht terug en kreeg daarbij een klap in het gezicht. De overvallers gingen er met één van de drie tassen vandoor, met daarin 125 iPhone 13-modellen. De waarde: zo’n 95.000 dollar.

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

De iPhone 15 Pro: nu tot €500 terug bij inruil van je oude telefoon

• En zonder aansluitkosten t.w.v. €25
• Extra voordeel als je KPN thuis hebt

Volgens de politie kocht het slachtoffer vaker grote hoeveelheden iPhones in de Fifth Avenue Store. De toestellen verkocht hij via zijn kleine bedrijf door. Het is niet duidelijk waarom hij zijn aankoop ’s nachts deed, noch of de overvallers op de hoogte waren van zijn koopgedrag. Het onderzoek is nog aan de gang en het slachtoffer raakte niet ernstig gewond.

Populaire iPhone

De iPhone 13 maakt deel uit van de iPhone 13-serie die vorig jaar werd gelanceerd. De smartphone is nog altijd erg populair, aangezien hij bijna dezelfde functies heeft als de iPhone 14 – voor een veel lagere prijs. Koop het toestel alleen wel met mate.

Bron: 1010Wins Radio in New York (via MacRumors)

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

De iPhone 15 Pro: nu tot €7,50 korting per maand op je abonnement!

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt
• Tijdelijk geen aansluitkosten t.w.v. €25!

Door Koen van Ekeren

(Web)redacteur van iCreate. Haalt met zijn iPhone met gemak een schermtijd van drie uur. Laat die functie op de Mac liever uit.

Lees meer »
Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
iPhone 13
Bekijk dit dossier

Praat mee!

avatar