Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Major League Soccer nu een maand gratis: hier vind je de deal

Auteur: Ward Edema
0 reacties
Major League Soccer gratis maand

Benieuwd naar de Amerikaanse Major League Soccer, maar geen zin om € 14,99 per maand te betalen? Je kunt nu een maand lang gratis kijken: hier vind je de deal.

Lees verder na de advertentie

Major League Soccer gratis maand

Het zegt je misschien niet zo veel: de Major League Soccer (MLS). Deze Amerikaanse voetbaldivisie heeft nog niet echt de Europese kijker weten te trekken, maar is zeker een kijkje waard. Oudgedienden als Suárez, Messi, Antony en Insigne spelen in de MLS, en met nog maar vijf gespeelde wedstrijden kun je nog gemakkelijk instromen als nieuwe kijker.

Ontvang wekelijks het opvallendste Apple-nieuws, aanbiedingen en de handigste tips voor je iPhone, iPad en Mac!

Het enige nadeel: de prijs. De MLS is exclusief te zien via Apple TV, met een nogal fors prijskaartje van € 14,99 per maand of € 99 per seizoen. Als Apple TV+-abonnee krijg je wel korting – je betaalt dan € 12,99 per maand of € 79 per jaar – maar goedkoop is het nog steeds niet. Gelukkig is er nu een deal waardoor je een hele maand gratis kunt kijken of de MLS iets voor jou is!

kooptip

Hier vind je de MLS deal

De deal is een samenwerking met Lionel Messi. Die heeft via zijn Instagram-account een speciale link gedeeld waarmee je één maand gratis naar alle wedstrijden van de MLS kunt kijken. Ga direct naar de deal:

Klik op de knop, selecteer dan ‘Accept Now’ en log in met je Apple ID. Je wordt gevraagd om het gratis abonnement te bevestigen – daarna ben je klaar! Na de gratis maand gaat het abonnement over naar een betaalde versie. Wil je dit niet, open dan Instellingen op je iPhone en navigeer naar ‘[Je naam]>iCloud>Abonnementen’. Tik op het MLS-abonnement, en zet hem stop. Hij wordt dan automatisch geannuleerd na de gratis maand.