Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 158De grote AirPods-gids 🎧
Cover van

Nieuwe MagSafe-kaarthouder is een soort AirTag

Auteur: Laura Grootaarts
0 reacties
MagSafe kaarthoude


Lees verder na de advertentie

Apple heeft gisteren de nieuwe iPhone 13-serie gepresenteerd. En een nieuwe iPhone betekent natuurlijk ook: nieuwe accessoires! Een van de interessantste toevoegingen is een MagSafe-kaarthouder die werkt als een soort AirTag.

MagSafe-kaarthouder met Zoek mijn-ondersteuning

Net zoals de iPhone 12 van verleden jaar, heeft de nieuwe iPhone 13 MagSafe: een ingebouwde magneet waarop je accessoires kunt vastklikken. Bijvoorbeeld dit kleine portemonneetje. Dit ondersteunt nu Zoek mijn. Raakt het portemonneetje los van je iPhone? Dan kun je in de app Zoek mijn opzoeken waar dit is gebeurd. Zo zie je dus waar je hem bent kwijtgeraakt.

In de kaarthouder is er ruimte voor maximaal drie kaarten. De kaarthouder is afgeschermd, zodat bijvoorbeeld je pinpas niet geskimd kan worden. Het portemonneetje is gemaakt van speciaal gelooid Europees leer in diverse (nieuwe) kleuren.

En het oude portemonneetje?

Vorig jaar verscheen er een soortgelijk MagSafe portemonneetje. We weten niet of de bovenstaande Zoek mijn-functie ook werkt voor deze versie – Apple is daarover niet echt duidelijk. Het zou in principe een software-matige functie kunnen zijn. We gaan het maandag merken, want dan verschijnt de grote iOS 15-update, en die is sowieso nodig voor de nieuwe Zoek mijn-app. Wordt dus nog vervolgd!


kooptip


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!


Scoor nu de Apple Watch SE 2023 voordelig tijdens iDays!

• Grootste Apple-sale van Nederland
• Actie loopt t/m 2 juni 2024