Terug naar Apple onthult prijs van MagSafe Duo-oplader
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

Apple onthult prijs van MagSafe Duo-oplader

Door Laura Grootaarts9 november 2020 09:442 min. leestijd0

Apple heeft bekendgemaakt wat de prijs van de MagSafe Duo wordt: de dubbele MagSafe-oplader kost € 149. Ter vergelijking: de gewone MagSafe-oplader gaat voor € 45 over de toonbank.

MagSafe Duo

MagSafe Duo voor iPhone 12

Apple kondigde vorige maand de nieuwe iPhone 12 aan. Een van de vernieuwingen is MagSafe. De iPhone 12 ondersteunt speciale MagSafe-accessoires. Dat zijn accessoires die je magnetisch vastklikt aan de iPhone, op precies de juiste plek. Waaronder dus de MagSafe-oplader. Het bijzondere aan deze dubbele MagSafe-oplader, is dat je tegelijkertijd met je iPhone ook je Apple Watch kunt opladen. Een voordeel van MagSafe Duo is verder dat je hem compact kunt opvouwen. Zo neem je hem gemakkelijk overal mee naartoe.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

MagSafe haalt optimale oplaad-snelheden met de iPhone 12 – maximaal 15 Watt voor de iPhone 12, iPhone 12 Pro en iPhone 12 Pro Max; maximaal 12 watt voor de iPhone 12 mini. Maar je kunt er ook oudere iPhones mee opladen (de iPhone 8 of nieuwer). Die klikken dan niet vast en doen er wat langer over om opgeladen worden, maar het werkt uiteindelijk wel. Ook je AirPods, AirPods Pro en andere Qi-devices kun je ermee opladen.

iPhone 12 en oplader

Als je een iPhone 12 koopt, moet je even goed nadenken over de oplader. Want de adapter (het ‘blokje’) zit niet meer in de verpakking. Bij aankoop van de iPhone 12 krijg je alleen een kabeltje, van het type usb-c-naar-Lightning. En usb-c past in de meeste gevallen niet op de oude iPhone-oplader. Je moet er dus zelf een adapter bij kopen.

Voor de (dubbele) MagSafe-oplader geldt eigenlijk hetzelfde. In de verpakking vind je een usb-c-naar-Lightning-kabeltje van één meter, maar de adapter moet je er nog los bij kopen. Apple beveelt daarvoor een usb-c-lichtnetadapter aan: die is afzonderlijk verkrijgbaar en kost € 25. Dit komt dus nog boven op de MagSafe Duo-prijs van € 149. Het is nog niet bekend wanneer de MagSafe Duo te koop is. Apple houdt het op de website bij ‘Binnenkort beschikbaar’.

iPhone 12 kopen?

iphone 12 alle modellen

Apple heeft in oktober de iPhone 12 aangekondigd. De iPhone 12 en de iPhone 12 Pro zijn sinds 23 oktober te koop. De kleinste en de grootste variant (de iPhone 12 mini en de iPhone 12 Pro Max) zijn afgelopen vrijdag in de voorverkoop gegaan en liggen op 13 november in de winkel. Koop je liever geen los toestel, dan kun je natuurlijk ook op zoek gaan naar het goedkoopste telefoonabonnement voor je nieuwe iPhone.

iCreate 141
iCreate 141
iOS 16 – Alle nieuwe functies uitgelegd
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Praat mee!

avatar