Terug naar macOS High Sierra 10.13.3 is uit – dit moet je weten
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

macOS High Sierra 10.13.3 is uit – dit moet je weten

Door Laura Grootaarts25 januari 2018 11:312 min. leestijd0

Apple heeft deze week een update uitgebracht voor de Mac. macOS High Sierra 10.13.3 staat voor je klaar. Het is verstandig om deze update te downloaden en te installeren. Wat heeft deze nieuwe versie van het besturingssysteem te bieden?

macOS High Sierra 10.13.3

Verbeteringen voor de Mac

Apple adviseert alle gebruikers om de nieuwe update te installeren, omdat dit beveiliging en stabiliteit van je Mac erdoor verbetert. In de release-notes geeft Apple aan dat er een probleem wordt verholpen met de app Berichten: soms werden de Berichten-conversaties in onjuiste volgorde weergegeven.

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Maar de update verhelpt nog wat andere kwesties. Apple had de laatste tijd te maken met verschillende bugs en lekken. Zo worden er aanvullende maatregelen genomen tegen de Spectre- en Meltdown-kwetsbaarheden. Met macOS High Sierra 10.13.2 was dit probleem overigens ook al grotendeels opgelost. Verder was er ook een bug waarbij het mogelijk was om Mac App Store instellingen te veranderen zonder het juiste wachtwoord. Ook dat zou nu niet meer mogelijk moeten zijn.

macOS High Sierra 10.13.3 downloaden

Om je Mac te updaten, ga je naar de Mac App Store en navigeer je naar het tabblad met updates, waar je op de update-knop klikt. Je kunt hier ook komen door linksboven in Finder op het appeltje te klikken en dan op ‘App Store … update’.

Lees meer over macOS High Sierra.

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

De iPhone 14 nu tot €414 korting!

• Heb je al internet van Ziggo thuis? Profiteer dan van extra voordeel

Door Laura Grootaarts

Kocht al in de vorige eeuw haar eerste Mac en tikte daarop heel veel tekstjes. Is nu – en hoe kan het ook anders – webredacteur.

Lees meer »

Praat mee!

avatar