Menu
Sub menu
Haal meer uit je Mac, iPad, iPhone en Watch
iCreate 157Widgets: de kortste weg naar je favoriete functies
Cover van

Zo zag je Catalina nog nooit! (video)

Auteur: Sven Lamers
0 reacties
Catalina wallpaper drone


Lees verder na de advertentie

Op het eerste gezicht lijkt dit hieronder de achtergrond van macOS Catalina. Maar kijk eens wat beter. De kleuren kloppen net niet helemaal, de zee bevat veel meer golven en er zijn nauwelijks wolken te zien. De drone bovenin bewijst het: dit is helemaal niet de achtergrond van Catalina!

Catalina wallpaper met drone

YouTuber Andrew Levitt ging samen met zijn vrienden Jacob Philips en Taylor Gray op pad om Apple’s foto van het eiland Santa Catalina in Californië na te maken. Eerder deden ze al hetzelfde met alle vorige macOS-achtergronden sinds Yosemite.

De achtergrond van Catalina bleek echter de moeilijkste van allemaal; je ziet namelijk de noordkust van het eiland. Om daar te komen, moesten de vrienden acht uur over het eiland wandelen, uiteraard met een complete kampeeruitrusting. Uiteindelijk bereikten ze hun bestemming en ondanks de slechte weersomstandigheden wisten ze met een drone een foto te maken die bijna identiek is aan die van Apple. En blijkbaar hadden ze nóg een drone bij zich, om ook dat tafereel weer vast te leggen. Benieuwd naar de ontstaansgeschiedenis van de foto? Bekijk de video hieronder!


kooptip


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand


De iPhone 15 nu tot €7,50 korting per maand

• Maximaal voordeel als je thuis Ziggo hebt