Terug naar MacBook Air 2020 is door Black Friday goedkoper dan ooit
Geen resultaten gevonden.
Toon meer resultaten
Nieuws

MacBook Air 2020 is door Black Friday goedkoper dan ooit

Door Ward Edema22 november 2021 11:022 min. leestijd3

De nieuwste MacBook Air 2020 met M1-chip is door Black Friday flink in prijs gezakt, en heeft nu betere deals dan ooit. Wij zetten ze voor je op een rij!

MacBook Air Black Friday

MacBook Air 2020: M1-chip

De MacBook Air 2020 is één van de eerste MacBooks met Apple’s eigen M1-chip. Hierdoor is hij veel sneller dan z’n voorganger: maar liefst 3,5 keer!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Ook is hij een stuk efficiënter. De accu gaat maar liefst 18 uur mee, en hij heeft geen ventilatoren meer nodig om de processor af te koelen. Hierdoor is hij muisstil, en kun je ‘m zonder zorgen op je bed of stoel leggen zonder dat hij stof aanzuigt.

Wat mooi is aan deze MacBook, is dat zelfs het instapmodel al supersnel is. Daarmee is het de beste keuze voor de meeste mensen. Dit model heeft 256GB opslag, 8GB werkgeheugen, en een M1-chip met 8 cores en 7 grafische cores. Je leest meer over de MacBook Air 2020 in onze review.

MacBook Air Black Friday

Het instapmodel van de MacBook Air, met 256GB opslag en 8GB geheugen, heeft een adviesprijs van € 1129. Met de Black Friday-kortingen is die prijs flink gedaald.

Let op: tijdens de Black Friday-week kunnen prijzen en beschikbaarheid fluctueren. Bol.com wil, als de voorraad op is, nog weleens doorverwijzen naar een soortgelijk (tweedehands) product. Kijk dus goed uit voordat je op bestellen klikt.

Dit zijn alle prijzen:

Ook voor de andere uitvoeringen van de MacBook Air (met name in spacegrijs) zijn er aantrekkelijke kortingen, al zijn deze niet zo sterk afgeprijsd als het instapmodel. Als je bijvoorbeeld meer opslagruimte nodig hebt, of juist meer werkgeheugen voor zwaardere programma’s, dan zijn dit de beste deals:

Ook Black Friday bij iCreate

iCreate actie

Ook bij iCreate hebben we een actie in deze Black Friday-week. Hierdoor ontvang je tot 56% korting op een abonnement! Neem een kijkje in onze webshop voor alle deals.

Wekelijks Apple nieuws in je mail

Als eerste op de hoogte van het laatste nieuws, tips & aanbiedingen!
De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

De iPhone 14 Pro nu tot €10 korting per maand!

Heb je al internet van KPN thuis? Profiteer dan van extra voordelen

Wekelijks Apple nieuws in je mail
Wekelijks Apple nieuws in je mail
  • Handige Apple-tips
  • Altijd up-to-date
  • Leuke acties
Aanmelden
Gerelateerde dossiers
MacBook Air
Bekijk dit dossier

3
Praat mee!

avatar
nieuwste eerstoudste eerst
Rico
Lezer
Rico

Update: De MBA M1 256/8 Space Grey is thans niet meer leverbaar bij/via Bol.com.

Rico
Lezer
Rico

Ik zou dit artikel van de site verwijderen… 😉 Het is niet bij te houden. Bij Bol.com is de MBA M1 thans EUR 975,00 en via/bij de MediaMarkt waar de prijs EUR 888,00 was, is deze ook verdwenen.
Bron: https://tweakers.net/pricewatch/1631182/apple-macbook-air-2020-m1-8gb-ram-7-core-gpu-256gb-ssd-qwerty-spacegrijs.html